2011/03/18

Pikkuperjantai

Arvatkaako jännittikö, kun oli ajatuksena mennä kaupunkiin vaunuilla ensimmäistä kertaa?

Noh, Savonlinnassahan maksaa mennä vaunuilla julkisilla ( ilmeisesti kaikkialla ei ole näin..) ja bussikuskin on tultava auttamaan nostamaan vaunut autoon. Saan kiittää onneani siitä, että mukava mieshenkilö auttoi meidät bussin kyytiin, muuten olisin jäänyt pysäkille. Käytiin vähän harjoittelemassa kaupungissa kulkemista vaunuilla ja mentiin pikkuveljeä vastaan pysäkille ja äidin luokse kyläilemään sen jälkeen.

Oli vähän ikävä yllätys, kun oli paljastunut, että äitin koiranpentu ei ollutkaan rekisterissä, nin kuin oli annettu ostohetkellä ymmärtää. Aika kallis hinta "sekarotuisesta"  ( jos ei ole rotukoira rekisterissä niin se luokitellaan vissiin sekarotuiseksi??). Omistajarekisteriinhän sen taitaa saada näin jälkeenpäin?


eno ja poika

On alkanut ahdistaa se, että ikätoverini valmistuvat ja muuttavat pois kaupungista. Ja kun vielä nää äijät siirtyvät valtiolle lainaan, niin tuntuu siltä, että yksinhän tässä jää. Onhan täällä nuorempia kavereita, mutta ne tärkeimmät lähtevät. Hieman kutkuttaisi itsekin muuttaa mukana, mutta minä en voi lähteä, tarvitsen tukiverkkoani täällä. Mutta vuoden päästä sitten, kun jatkan siis opiskelujani jossain. Hieman kutkuttaisi tuo kätilön ura. Eikä se nyt ihan pilvistä haettu unelma olisi.

Huomenna kurkistellaankin hieman " Copymekon" sisuksiin.

7 kommenttia:

 1. Mä haaveilen kans kätilön ammatista! :) Ja aion kyllä tavoitellakin unelma-ammattiani, ensin pitää hankkia joku toisen asteen tutkinto. :D

  VastaaPoista
 2. Sekarotuinen koira on koira, jossa on vähintään kahta eri rotua. Koirat on sen lajin koiria kun ne on vaikkei rekisterissä oliskaan.

  VastaaPoista
 3. Kätilöksi tahtoo tääkin! Kun vaan jaksais paperit pistää menemään :< Aika ikävästi on äitiäs kusetettu, jos on myyty paperillisena vaikka ei ole. Sellasen koiran hinta on mun mielestä sama kun sekarotusen, eli voipa tuota sekarotuseks sanoa :/ Jotain vikaa on oltava vanhemmissa, tai pentueessa ym jos ei oo papereita. Ehdottomasti teiän äitin on saatava rahojaan takasin! Toivottavasti homma selviää :)

  VastaaPoista
 4. Turussa kuulema (otetaan nyt äiti esimerkiks) äiti pääsee vaunujen kanssa ilmasiks tai näin oon ymmärtäny. Täällä maksaa äidiltä normaalin hinnan eli sen 3e, joka on mielestäni liian kallis. Alle 7-vuotiaat on sitte ilmasia vaunujen kanssa.
  -Laura

  VastaaPoista
 5. Ollaan kyl onnekkaita et tääl helsingissä bussiin pääsee vaunujen kaa ilmaseks, oli sitten äiti tai isä. Ja onneks tääl on nykyään kaikki bussit matalia nii et tarvii pyydellä nosto apua keneltäkään, viel ku kaikki junatki olis matalii :)

  Ite oon lähihoitajaks opiskelemassa ja tuumin kans tota kätilöks suuntautumista, vois olla se mun juttu.

  VastaaPoista
 6. Minkä toisen asteen tutkinnon ajattelit hankkia ennnen kätilöä?

  VastaaPoista
 7. Ammattokoulun kautta lähihoitajan koulutuksen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...