2011/03/14

Pitsiunelma


Markon on parasta sitten kirjoittaa ylioppilaaksi, sillä minä ostin jo juhliin mekon.

Olen aina hieman vierastanut pitsiä, mutta kuinka ollakaan en voinutkaan vastustaa mekossa roikkuvaa kylttiä -70%. Lyhythän se toki on, mutta toivotaan, että säät ovat silloin suotuisia.
Ja kuten myös arvata saattaa, niin ei se eilinen asuntokaan ollut meille. Liian pimeä ja liian kallis. Se siitä sitten, taas siirtyy muutto varmaan kuukaudella, kun nuo asunnot ovat niin kiven alla. Mutta ei pidä luovuttaa, välttäähän tämä nykyinenkin.. Ainakin toistaiseksi.Näin sitä lähdetään uuteen viikkoon täällä Epätodellisen puolella. Kaikille ulkopaikkakuntalaisille tiedoksi, että sää on karmea. Meillä on pyykkikone pyörimässä ja aika perustylsää maanantaiaamua tässä Mikaelin kanssa vietetään.

6 kommenttia:

 1. Täälläki aamu alko kivasti. Koira kussu lattialle, jee-e. Aamupalaa pitäis alkaa tekemään ja varmaan lumitöitäkin, mutta miten tän mahan kans jaksaa enään tuota lunta nostella. Onneksi on keinoja. Mä voin vaikka pyöriä tuossa maassa, kyllä se lumi siitä kasaantuu. :D

  VastaaPoista
 2. mistä toi mekko on?

  VastaaPoista
 3. Vautsi mikä paita Mikaelilla :)

  VastaaPoista
 4. Mekko löytyi Sokoksen ALE-rekistä

  VastaaPoista
 5. Ihanan yksinkertasen nätti toi mekko! :) Vitsi pitäs vissiin iteki ruveta jossain vaiheessa metsästämään ylppärimekkoa :/ Kääk.

  VastaaPoista
 6. Hei,

  Todella suloinen vauva sinulla! :) En itse kannata lastentekoa nuorena mutta täytyy kyllä sanoa että olen ylpeä sinusta, hyvin olet pärjännyt ja äidiksi tuleminen on henkisesti todella kasvattanut sinua! Tsemppiä ja hyvää kevättä!

  Tytteli20v.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...