2011/03/09

Welcome to my Imperium : Keittiö

Kokoan tätä kämppäpostausta luultavasti kolmessa tai jopa neljässä eri osassa, mutta koitan tehdä nämä tälleen mahdollisimman peräkkäin. Koska keittiö on kotini lempipaikka, niin aloittakaamme siitä.

Tervetuloa!En kylliksi jaksa korostaa sitä, miten ihanaa se on, kun edes on keittiö. Edellisissä kämpissä taisi kummassakin olla keittokomerot, että tämä on jotain niin uutta ja hienoa, kun on tilava keittiö! Meillähän ei ole juurikaan sisustettu millään tyylillä, vaan mennään melko pitkälti opiskelija-kotiäiti-budjetilla ja se näkyy. Kaikki ei ole viimeisen päälle, mutta me viihdymme, sehän on tärkeintä. Kuvassa näkyykin juuri kivasti nuo mummon tekemät punaiset verhot ja Prisman alennuksesta ostetut vihreät matot..
Ruokapöytä on Maskusta ( se halvin. ) uutena ostettu mutta suurin osa meidän muista tavaroista on saatuja/käytettyjä. Mutta ketäpä se haittaa.Olen hamstraaja. Kaikenmaailman pikkujuttuja omistan ihan liikaa ja keittiönpöytäkin notkuu noista tavaroista, hyvä jos syömään mahtuu. Ohoh,ompa meillä  muuten kärsinyt viherkasvi..Tuon ikkunalaudan on somilla kätösillään valmistanut edellinen asukas. Miten oiva paikka laittaa romuja näkyville! Etualan radio on kuulunut äidilleni jotain 20 vuotta sitten, sitten on noita sekalaisia kukkia ja tuo meidän feikkikaktus! ( Lidlissä myytiin kaktuksena, mutta Agave Filifera ei kuulemma ole kaktus vaan enemminkin joku Aleo Veran tapainen kasvi.. ). Meillä ei ole säleverhoja missään ikkunoissa, joten oli pakko ostaa tollainen bambuverho ainakin yhteen huoneeseen, vaikka asutaan ylimmässä kerrksessa, niin ei ole kivaa, kun ulkoa voi kurkkia sisälle.


Keittiön tasot. Se on melko jännää, että omistan keittokirjoja, koska tunnetusti ruoanlaittotaitoni ovat surkeat. Ja nyt en liioittele. No ehkä vähän liioittelen, mutta en tosiaan ole Suomen seuraava Masterchef tai Topchef, enkä kyllä vielä kymmenen vuoden päästäkään. Keittokirjat tosin tuovat hieman väriä valkoiseen keittiöön. Ovatpahan esillä.


Hile on tartuttanut minuun purkkirakkauden. Toisessa purkissa on kahvia toisessa teetä ja purkit esillä myöskin väriensä takia, mahtuisivathan ne kaappeihinkin kyllä, mutta kiva näitä on esillä pitää. Kahvinkeittimen olen ostanut jostain kierrätysmyymälästä kait joskus kauan aikaa sitten.On pakko laittaa tää tähän.. Kuten moni muistaa ja tietää, niin minä inhoan tiskaamista ja ihan vain tätä postausta varten iskasin, ettei rumat astiakasat rumenna muuten aina_muka_niin_siistiä keittiötämme.Tämännäköinen kööki meillä. Ajaa asiansa ihan hyvin, vaikka en olekaan mikään suurtaouskokki. Haaveilisin tosin sellaisesta mustavalkoisesta keittiöstä, jossa olisi paljon hopeansävyisiä yksityiskohtia. Ehkä seuraavassa asunnossa.. Tai elämässä.

9 kommenttia:

 1. Must ihan kivan näköistä. Ja pääasia et tilavaa! Paljon kaappi tilaa niinku mun entises asunnossa. Siellä oli maailman paras keittiö. On meillä nytkin kaappeja mutten tykkää nykyisest niin paljon.

  VastaaPoista
 2. Meillä on samanlainen kahvinkeitin!! :D

  VastaaPoista
 3. Valoisan oloinen keittiö teillä. :)

  VastaaPoista
 4. Voisin olla vaikka kateellinen teidän kaappitilasta ja sun keittokirjoista! :) Mä tykkään tosi paljon selailla keittokirjaja, vaikka usein teenkin ihan perusruokia vaan. On niissä usein kivoja kuvia ainakin, hih!

  Mukavan näköinen keittiö kyllä, pesee meidän kyökin sata-nolla!

  VastaaPoista
 5. Pakko kompata edellisiä kommentteja. Ihanasti tilaa, ja oon kateellinen noin tilavalle keittiölle. Muutenkin todella kiva keittiö teillä :)
  Meillä hyvä jos mahtuu tekemään mitään kun pöytä syö koko huoneen liikkumisvarat :D

  VastaaPoista
 6. ootko kokeillu noita keittokirjojen ohjeita? Onko ollu hyviä? Miusta aina tuntuu et niissä on ihan älyttömiä tarvikeaineksia eikä oo järkee ostaa tyyliin pullollista kanafondia jos sitä tarvii yhteen reseptiin.. Fondin ostin ja taitaa olla ollut jääkaapissa nyt pari vuotta..

  VastaaPoista
 7. En oo kokeillu, en uskalla tehä just mtään tollaista, jossa on "outoja" aineksia.

  VastaaPoista
 8. Kiva keittiö teillä! :) Mikä on tuo viherkasvi ikkunalaudalla radion vieressä? :D

  VastaaPoista
 9. Ei niin mitään tietoa tuosta kasvista. :D Jostain sen sain, mutta enpä tullut kysyneeksi nimeä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...