2011/03/12

Welcome to my Imperium: Makuuhuone

Ja sitten se "lemmenpesä". :DOlen esitelly meidän makkaria vissiin joskus aikaisemminkin (?). Noh kahdesta normaalisängystä ja isosta petarista kasattu parisänky, äidin tekemät verhot, hoitopöytä pinnasänky ja löytyy meidän makkarista vaatekaapit ja kiikkustuolikin. Alunalkaen olisin tahtonut sinisen makuuhuoneen, mutta eipä ollut varaa verhoihin saati mattoihin. Mutta sekasikiö se meidän koti muutenkin on, joten annetaan olla vain.


Ai mikä järjestys? Meillä on tosi hieno jalkalamppu öisin käytössä, siinä on himmennin, eipähän tarvitse aina kattovalolla sokaista itseään. Mikaelin hoitopöytä on aina sekaisin, mutta minkä säiti laiskuudelleen aina mahtaa..


Mikaelin vaatelaatikostoa.


.. Ja äitin vaatteita. Tuossa on melkeimpä kaikki vaatteet, mitä omistan. Ei ole paljoa ei.


Kiikkustuoli. Haaveilen sen maalaamisesta kesällä ehkävalkoiseksi. Minä laitan yleensä omat ja pojan vaatteet valmiiksi selkänojalle seuraavaa päivää varten. Yleensä kiikku on täynnä Markon vatteita, mutta ystävällisesti hän pienestä kehoituksesta ne siivosi piiloon kuvausta varten.  Harmi vaan, että nuo kirjat unohtuivat..Keskeneräinen kissapullokokoelma. Ette muuten arvaa, kuinka kateelliseksi tulin, kun näin, että eräällä toisellakin on ikkunassa noita pulloja. Ja vielä täydellisempi kokoelma, kuin minulla! Tästä alkaa kyllä Telakkatien kissapullokilpailu..Tää jättiviuhka on niin ihana!!

Taidan tehdä vielä yhden postauksen sitten myöhemmin kaikesta lopusta extrasta, mitä kämpästämme löytyy, mutta nythän tää asuntomme sittely olisi pääosin pulkassa.

3 kommenttia:

 1. Mulle tuli yhtäkkiä sellanen tunne et meil on jos vuonna nakki ja makkara ollu tollanen punanen kissapullo.. Sen nykysestä olinpaikasta mulla ei kyl oo minkäänlaista tietoa.
  -laura

  VastaaPoista
 2. Meiän äitillä on ihan tajuttomasti noita kissapulloja :D

  VastaaPoista
 3. Mul on kans ehkä joku 15. Kerran tutkailin, et niit on tehty ihan sikana erivärisiä, ite oon vaan alkosta nappaillu aina kun on osunu silmiin et on väri vaihtunu. Joistain väreistä pyydetään ihan törkeitä hintoja. Itse viini ei kyl oo mitään herkkua. Ruoanlaittoon oon tainnu käyttää.

  -Sandra

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...