2011/03/10

Welcome to my Imperium: Olohuone

Olohuone

Tykkään olohuoneesta eniten heti keitiön jälkeen. Siellä tulee vietettyä kuitenkin suurimman osan päivästä. Pahoittelen kuvien huonolaatuisuutta.

Tässä on näkymä käytävästä katsottuna. Meidän kämpässä on pohja vähän hassunkurinen ja olohuone on pieni suhteutettuna muuhun asuntoon. Tosin meillä on se sauna, joka syö neliöitä muutaman, mutta silti.. Kummatkin sohvat oat saatuja eli en ole kasanut niistä senttiäkään. Marko suorastaan rakastaa nahkasohvaa ja meillä on hieman erimielisyyksiä sen sohvan kohtalosta tulevaisuudessa..

Datausnurkka. Kuten kuvasta näkyy, niin meillä on paljon valokuvakehyksiä siellä ja täällä. Minusta ne on todella ihania, aidoissa  valokuvissa vaan on sitä jotain. Joku saattaa muistaakin tuo työpöydän kasaamisurakan, joka vei mieheltä sen 4.päivää.. Esillä on myös Mikaelin lelulaatikko ja sairaaksi tekevät lukiokirjat.

Lostin boksit ja Rockband rummut ja GH-kitara.Tykkään siitä, että olohuoneemme on valoisa. Aurinko laskee parvekkeen suuntaan joten iltaaurinko paistaa kauniisti seinille. Huomatkaa "hienot" kajariviritelmät sohvan molemmin puolin.

Mikaelin ristiäislahjoja. Valokuvakehys, rasia, kummilusikka ja säästönalle.
Ja olohuoneen ehdoton lemppari: ikkunalauta niille kuuluisille rojuille!


Huomenna kurkistellaan sitten  makuuhuoneeseen.

2 kommenttia:

  1. Aina kiva nähdä aitoja koteja, eikä sellasia sisustuslehtituunauksia, missä ei voi ees hengittää ettei vaan mee sekaisin :)

    VastaaPoista
  2. Anttu joka ei jaksa kirjautuu14. maaliskuuta 2011 klo 21.45

    Haa mul on tommonen samanlainen vihree kuppi ko teillä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...