2011/04/14

Raskauskilojen karistamista: Ne ekat 2 viikkoa

Tavoite: -10kg
Saavutettu: -3kg
Matkaa jäljellä: 7kg

Ensimmäisen kahden viikon aikana on tippunut 3 kiloa ja tiedämmehän me sen, että suurin osa on nesteitä. Tavoitteeseen on se 7 kg ja minun aikarajani on heinäkuun loppuun, eli kiire ei ole. Muutenkaan ei saisi laihduttaa liian nopeasti, kun niillä kiloilla on taipumusta tulla takaisin. Eilen aamulla paino oli kilon vähemmän, mutta pikkuveljen syntymäpäivillä tuli repsahdettua piirakoihin ja kakkuun. Niin tavallista.
Haluan laihduttaa terveellisesti ja pysyvästi, joten en ota mitään ylimääräisiä paineita mistään, omalla painollaan siis mennään. Tiedän, että synttärijuhlat pysäyttää laihtumisen hetkeksi, mutta sen jälkeen takaisin ruotuun.

Olen sallinut itselleni herkkuja, muutaman palan pizzaa, sipsejä, vähän suklaata.. Kohtuus kaikessa tietty. Mutta mitään en ole kieltänyt itseltäni kokonaan mutta peruna, leipä, riisi, pasta ja virvoitusjuomat ovat olleet mahdollisimman minimissä. Ja pysyvät siellä.
Olen lisännyt ruokaympyrääni kasviksia, kananmunia ( ja paljon!), raejuustoa ja kanaa. Minä en laske kaloreita, koska minulla se ei toimi, hajoaa pää ennen pitkään. Lisäksi olen pienentänyt annoskokoja ja syönyt hitaammin.

Ja olen lisännyt liikuntaa. Säästä riippuen teen tunnin lenkin joka päivä, joko vaunuilla tai sitten Telakkatien Täydellisten naisten kanssa. Ensi viikolla oli tarkoitus aloittaa sitä paljon puhuttua Zumbaakin..

Olen huomannut, että ahmimissessiot ovat jääneet kokonaan pois, kun syö aamulla, päivällä, iltapäivällä ja illalla tasaisesti. JA sellaiset ruokailujen jälkeiset väsymyskohtaukset ovat tipotiessään. On terveempi ja jaksavampi olo, vaikka ne lempparifarkut eivät jalkaan mene (vielä..).

9 kommenttia:

 1. Meillä on sama tavoite siis :) Tosin mulla nyt on tota painoa ollut jo ennen raskautta, joten mulla tämä painonpudotus kohdistuu niihin kiloihin. Olisin ollut NIIN pulassa, jos olisi vielä lihonut tämän kaiken päälle raskausaikananikin. Sulla onneksi on se hyvä juttu, että olet hoikka muutenkin (äläkä väitä yhtään vastaan vaikka tiedän, että teet sen kuitenkin :D).

  Kuulostaa muuten oikein hyvältä tuo tahti, jolla olet saanut kiloja pois. Terveellä tavalla hankittu painonpudotus takaa yleisesti ottaen sen pysyvimmän lopputuloksen jos vertaa "ihmedietteihin" :) Tsemppiä sullekkin Sini, tätä on kannustavaa seurata kun itse sama homma meneillään!

  VastaaPoista
 2. Hyvä Sini! Nyt vaan kovasti tsemppiä ja jos repsahduksia tulee, niin elä takerru niihin. :) Sitten vaan takasin edelliseen rytmiin ja kyllä se painokin siitä lähtee vielä enemmän tippumaan.

  VastaaPoista
 3. Vau! Hienosti on lähtenyt! :)

  Mä voisin tehdä oman startin huomenna vaiks blogiin.

  Mä oon niin heikkona herkkuihin, että aina sorrun suklaaseen tai limuun tai karkkiin tai jätskiin. Hyi mua :D

  VastaaPoista
 4. laitoin sulle maililla "rakkauskirjeen" :D

  VastaaPoista
 5. Kokeile tota kalorilaskuria ni ei tartte ite pähkäillä monta kaloria on syöny ja miten paljon kuluttanu päivässä liikunnalla. :D Suosittelen, ainaki mua helpottaa ku tarttee kirjottaa vaa esim. 1 kpl vaasan ruisleipä ja sitte se suoraa heittää et paljon siin on kaloreita, hiilareit, rasvaa jne. :) Ja ku kirjottaa vaa paljon haluu laihtuu mihin päivää mennessä ni sehän kertoo sit mitä tulee tehä =D Kätevää !

  VastaaPoista
 6. Hienoa että edistystä on tapahtunut, tuntuu varmasti tosi hyvältä! Tsemppiä jatkoonkin, kyllä se hyvin sujuu kun on hyvin alkanutkin :)

  VastaaPoista
 7. heip. Keinutuolipostauksen kuvista näkee jo selvästi että turvotus on laskenut hurjasti.tsemiä pudotukseen :)

  VastaaPoista
 8. IHANA NAINEN =) annat meille muilleki uskoa siihen että voi onnistua!

  terveisin ittehän en oo ees ollu raskaana...:DDD

  VastaaPoista
 9. Uuuuu zumba on kivaa! :----)) Itteki varasin ittelleni paikan zumba-tunnille tiistaiks :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...