2011/05/22

Aika kakkamaista

Blogini on ollut kumman hiljainen tässä kuussa, kun edellisiin vertaa.
Syy on siinä, että kirjoittajaa väsyttää. Lievästi sanottuna siis, mutta minulla ei ole oikeutta valittaa. Markolla on, sitä väsytää tuplasti enemmän. Ja univelkaa kasaantuu aina vain enemmän.

Mikael on viime päivinä ollut taas oma ihana itsensä pitkästä aikaan, seurallinen muttei saa hepulia, jos sylistä lattialle laskee. Mutta meille on tullut yksi iso ongelma: Kakkaongelma!
Ja, jos kakka nyt ei jostain syystä kiinnosta, niin rullaapa alaspäin tai paina sitä raksia oikeassa yläkulmassa.

Mapulla on ollut kotilääkäriäidin dieagnoosilla nyt jotain mahataudin poikasta ja parhaillaan vaippa on vaihdettu 7 kertaa päivän aikana. Öisin vieläpä kahdesti nyt viimeisen viikon aikana. ( Aikaisemmin siis on ollut "kakkatahti" joka toinen päivä..)Poika herää siihen omaan ähkimiseen ja puhkimiseen ja sitten onkin äidin jaksettaa keskeyttää prinsessaunensa ja mennä kylpyhuoneeseen vauva kainalossa. Varsinainen ongelma tässä on se, että kakkaepisodin jälkeen vaikka klo: 4.00 aamulla on jo niin valoisaa, että poika varmaan luulee, että on jo aika nousta ylös leikkimään ja syömään puuroa. Äiti on tästä luonnollisesti vähän toista mieltä ja huutotppeluthan sitten on nukkumista vastaan pystyssä. Minulla on periaate, että aikaisintaan noustaan "vasta" 6 aikoihin, ei seurustelua, eikä syömistä ennen sitä.
Kello on nyt puoli 6 ja menipä melkein puolitoista tuntia saada lapsi jatkamaan yöuniaan. Ja yllärinä, minuahan ei nyt enää nukuta.. Onkohan meillä syöminen jotenkin pielessä, kun sitä tavaraa tulee ihan älyttömästi?
No niin.. Mitähän muuta?
Marko on ollut viimepäivinä todella kultainen muru tämän vaipparallin keskellä, on siivonnut ja olen saanut aikaa vain ja ainoastaan itselleni. Oikeastaan sitä ei muista, miten kivaa on olla välillä vain itsekseen ennen, kuin saa sen pienen mahdollisuuden! Ajokortti olisi vielä inssiä vaille ja hyvällä lykyllä kortti on pian taskussa ja sitten voinkin reissailla tapaamassa muita ihastuttavia bloggareita ympäri Suomea! Siis heti, kun olen toipunut heinäkuun 11.päivästä.. Edelleen tuntuu, että maailmani kaatuu siihen..

Ja hei, olen huomannut kommenttinne/postausideanne ja minä lupaan yrittää saada ne rästipostaukset ja uudetkin toiveet piakkoin tänne bloggeriin. Mutta armahtakaa nyt kotiäitiä, olenhan kuitenkin "töissä" 24/7 ja lapsi menee datailun edelle. AINA!

10 kommenttia:

 1. Ou SHIT! Mitä kaikkee te syötte nyt? Nooa kakkas eilen maailman inhottavimman kakan, ainakin mä luulen niin. Äherti ja puherti ihan tosissaan :>>>> Ainii mut mähän en puhu paskavaipoista, vai miten se oli :D

  VastaaPoista
 2. Ei se maailma inttiinlähtöön kaadu, jos sen ei anna kaatua. Muista, että se inttiinlähtö voi olla jopa kovempi paikka Markolle, kuin sulle. Se kuitenkin joutuu olemaan pojastaan erossa ainakin ensimmäisen palvelusviikon, mutta sinä saat olla lapsesi kanssa, kotona, omissa vaatteissasi.

  Reipastu, anna Markon lähteä suorittamaan asevelvollisuuttaan turvallisin mielin. Se on sun velvollisuutesi kotirintamalla :).

  VastaaPoista
 3. Meilläkin tulee kakkaa nykyään tosi usein. Viimeviikolla maximissaan tuli 10/pv :D Ei oo kivaa olla lavuaarissa pyyhkimässä toisen persettä tunnin välein...:D

  VastaaPoista
 4. Hei, meillä oli poitsulla kuukausi sitten kanssa jokin mahatauti.. Tosin meillä vaihdettiin vaippaa vähän reilu 20 kertaa päivän aikana ja yölläkin aikamonta. Käytettiin sitten lääkärissä ja sanoi että jos tuntuu että ei mee nestettä riittävästi niin antaa apteekista saatavaa Osmosal- liuosta. Ja jos oikein huonoon kuntoon menee niin sitten vaan päivystykseen. No mahatauti sitten huipentui parin päivän 39asteen kuumeeseen ja viikko kun tautia oli kestänyt niin se loppui. Toivottavasti Mikael paranee pian! :) Niin ja voi, meillä kävi myös tänä aamuna noin että Akseli heräs siinä vähän ennen aamu neljää :D Ollaan mammalassa ja täällä ei oo pimennysverhoja niin siinä sitten viriteltiin päiväpeittoa yms ikkunoihin että saatais poitsu jatkaan uniaan:) Onko teillä pimennysverhoja? meillä ne auttaa, ostettiin nyt uuteen kotiin ja on nukuttu paljon paremmin.
  Mukavaa Sunnuntaita teille sinne! :)

  VastaaPoista
 5. Sillon ku meillä alotettiin soseet ni ukkelilla oli miltei joka vaipassa tavaraa :/ päivänaikana sai pestä ihan urakalla.. kesti ehkä n.3vko, sit loppu.. nyt ei enää ihan niiin usein väännä :D

  VastaaPoista
 6. Milloin Miksu sai rotarokotteen? Veijon kakkatahti (1krt/vko!!!) tihentyi nyt noin vajaa viikko rokotteen jälkeen tahdiksi monta kertaa/pv. Veijo syö viel tissiä vaan niin ruoansulatus on nopeempaa, kiinteitä syövällä rotarokote saattaa tulla hitaammin "läpi".

  VastaaPoista
 7. Ensimmäiset pariviikkoa inttileskenä on pahimmat, mut pian siitä tulee "arkea" ja sä jopa toisinaan nautit siitä, vaikka kuulostaakin todella uskomattomalta. :D Mä oon ollut inttileskenä puoli vuotta (heinäkuusta -09 - tammikuuhun -10) ja meillä oli sillon yksi lapsi ja toinen oli tulossa. Rankkaa se välillä oli, mut teki suhteelle jopa hyvää :-)

  VastaaPoista
 8. Jospa ruokaan ei oo vielä elimistö tottunu, varsinkin jos sitä nyt annetaan enemmän kun ennen (vaikka siitä maidosta saa kaikki ravintoaineet ja energiat niin ei sitä sontamäärää kasvata samalla tavalla kun soseet ja puurot). Kattele pari päivää miltä se koostumus näyttää ja jos on oikeesti pelkkää kuravelliä ja toinen vaikuttaa siltä että on ihan veto pois niin sitte voi ollaki sitä mahatautia.

  Itellä samainen aikainen valosuus-ongelma ja jos vaan sitä vartsua olis niin rullaverhot hankittais, tosin koska tässä on keittiönikkuna ja olkkarimakkarin ikkuna eli pitäis kaks verhoa hankkia ja toinen vielä ekstrapitkä niin joopajoo. Jos olis makkari erikseen niin semmosesta olis enemmän hyötyäkin.

  VastaaPoista
 9. Heii heti ku ootte suuntaamassa sitten tänne ouluun päin, niin tulkaa meille! Ei nyt oulussa asuta ihan, eikä kyllä melkeenkään, mut täällä jossaki lähimailla. :D Minäki vielä (toistaseksi) hengissä täällä. Viikkoja menossa nyt 32+0. Hyvin menee, lähteny paremmin sujumaan hiljalleen. :) Ihanaa kun tulee kesä ja välillä jopa tuntuu siltä, että on kesä! Ulkonakin kasvaa jo kovaa vauhtia voikukkia ja mukavasti tämän kesän toinen kyykäärme on meidän etupihalle ilmestyny ottaan aurinkoa, jees. Mut on niitä naapurit nähny kyllä enemmänki.. Harmi. Nyt olis kiva kirmata nurmikolla päivisinki, ku iltasin on jo hyttysiä, argh.. Pitää käydä välillä kirjotteleen vähän kuulumisia, mutta en varmaan tonne blogin puolelle kirjottele, ainakaan vielä. Mut tänne voin kyllä laittaa kommenttia sillon tällön, jos vaan haluat. :)

  VastaaPoista
 10. Tossavainen: Ihana sinä, kun tulit kertomaan kuulumisia! Olenkin miettinyt ja pohtinut, että pärjäättekö. Saa tulla kertoileen ja kommentoimaan! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...