2011/08/19

Syntynyt voittajana

Tai siltä tänä aamuna ainakin tuntui. Aurinko paistoi ja kahvikuppi oli turvallisesti kädessä, lapsi leikki keittiön lattialla höpötellen omia tarinoitaan. Sitä hyvänolon tunnetta on vaikea kuvata.

Tiedän jo nyt, että tästä päivästä tulee hyvä. Pakko tulla.

Mikaelin kanssa nautimme tänään kauniista säästä leikkipuiston kera ja iltapäivällä alkaa pojalla isi-viikonloppu ja minä lähden suunnistamaan Kuopion suuntaan viikonlopuksi. Nämä vapaaviikonloput ovat hirmu rentouttavia, vaikka lapsen hoito olisi kuinka helppoa, niin se vastuussa oleminen 25/8 on melkoisen raskasta. Henkisesti nyt ainakin. Jokseenkin on helpottavaa tietää, että muutaman tunnin päästä koittaa pieni vapaus. Ja helpottavin asia tässä on se, että tiedän saavani pojun takaisin sunnuntaina. Ehtii tulla eroahdistus. Ainakin äidille.

Pyykkikone hurisee ja lapsen aamupuuro jäähtyy, kun pojalla on liian kiire liikkumaan ( eihän silloin ehdi syömään mitenkään..).
Olenkohan tulossa vanhaksi? Antti Kleemola on suorastaan loistava..

3 kommenttia:

  1. No tästä päivästä tuli kyllä hyvä ku oot alkanu taas kirjottaa :)

    VastaaPoista
  2. On se vastuu kyllä raskasta!:) Itse olin eilen ekan kerran baarissa 1½ tuntia, eli tuo viikonloppu poissa kuulostaa vielä aika kaukaiselta, mutta kyllä tuo eilinenkin antoi uutta puhtia.:) (Tyttö nyt 5kk)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...