2011/09/21

Megavitutuksen multihuipentuma

On monesti pitänyt tulla kirjoittamaan mukavista asioista ja postaamaan jotain tyyliin meidän kodista ja syysvaatejutuista ja sensemmoisista sadepäiväiloista..Mutta nyt saadaan tyytyä tähän: Vittu, kun vituttaa!

Tekisipä mieleni heittäytyä lattialle itkupotkuraivarin kourissa, heitellä samalla tavaroita ( mieluiten särkyviä semmoisia), sotkea tusseilla seinät, käydä rimputtamassa naapureiden ovikelloja tai vähintään naarmuttaa niiden autoja..

Päiväni alkoi siis selvästi väärällä jalalla..

PS. Hei vanhat lukijat! Oliko edellisessä blogissa, joku sellainen postaus, mikä jäi mieleen ja minkä voisi julkaista täälläkin? Joku synnytyskertomus tms..?

7 kommenttia:

 1. Synnytyskertomus, ehdottomasti! Ja sitten niitä kuukausiraportteja pojan kasvusta olisi kiva seurata taas :)

  VastaaPoista
 2. Täällä kans herätty väärällä jalalla... eilen vitutti ja tänään sama jatkuu :D ei oo heleppoo!
  hitto tänää ois vielä se muskarikin..ei nappaa yhtään, mut on se mentävä kun "ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön" viddu! :--D
  onneks nähää huomenna, parannetaan maailmaa oikein urakalla! ;)

  VastaaPoista
 3. tota vitutusta on kyllä liikkeellä enemmänkin..

  VastaaPoista
 4. Synnytyskertomus, joo! Se oli mielenkiintoinen. Hmm, mitäs muuta... Ei nyt tule mieleen, mutta hei! Vaikka sulla tuskin on liikaa vapaa-aikaa, niin voisit heittää tänne jonkun reseptipostauksen kuvineen ;D Haluun nähdä, kun leivot jotain! Leivo vaiks jotain piirakkaa tai jotain muuta helppoa. Tai sitten joku pieni satsi jotain muffineita, niin ei tuu liian iso houkutus syödä ite kaikkia niinkuin mä varmaan tekisin...

  (Ja PS. Vituttaa myös. Voisin töhertää seinään rivoja sanoja ihan vain muistaakseni huomennna, miten paljon mua vituttikaan eilen.)

  VastaaPoista
 5. Miulle on jääny tosi hyvin mieleen se postaus missä oli video Mikaelista ja siinä Mikael sanoi äiti! :) Oliski kiva kuulla taas niitä kuukausiraportteja yms.

  VastaaPoista
 6. jtn nykysestä parisuhteestakin:) ja asunnosta ja ja :)

  VastaaPoista
 7. Synnytyskertomus! (: Olis kiva lukasta se uudestaa.
  Ja hei, kyllä se vitutus menee aina ohi.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...