2011/10/22

Re-opening!

Tervetuloa uusvanhaan Epätodelliseen Todellisuuteen!
- koska tämä on ainut ja oikea tapa minulle pitää blogia.
Tekstit on luettu läpi, korjattu, muokattu ja jotain on myös lisätty, joten kaiken oleellisen pitäisi löytyä jatkossa. Paitsi tietenkin heinäkuun tekstit, ne poistin suosiolla, koska ensinnäkään ne eivät olleet täysissä sielun voimissa kirjoitettuja ja toisekseen tuli pyyntö, ettei muisteltaisi enää niitä menneitä ikävyyksiä

Ulkoasua parantelen sitä mukaa, kun ehdin ja jaksan ( tai löydän jotain,mikä miellyttää silmää..)
Samalla periaatteella eteenpäin, jutut ovat yhtä luokattomia ja kuvat aina yhtä ja samaa pikselimössöä. Ja, jos nyt on parannusehdotuksia tai huomautuksia niin kommenttiloota on vapaata riistaa, mutta minua saa myös sähköpostilla lähestyä.

Laittaakaahan viidakkorummut soimaan, että Epätodellista Todellisuutta on taas Back in business, toivottavasti kaikki, joille tämä blogi on tuonut joskus iloa löytävät perille ehjin nahoin.


Tuntuu siltä, kuin olisi kotiin tullut.

Sini kiittää ja kumartaa ja tästä lähtee taas sen ihan ikioman blogin pitäminen!

12 kommenttia:

 1. Kiva ku Epätodellista Todellisuutta on palannu! (:
  (vaikka luinki aikasempaa blogia)

  VastaaPoista
 2. Minä pyydän heti. Tai kysyn ainakin. Meneekö muilla blogi niin leveäksi, että alaskin tulee vierityspalkki? Mua tää ainakin häiritsee kun Mikaelista näkyy vaan puolet tuolla oikeassa reunassa. Joten sinä yks parannusehdotus, jos vähän kavennat, että mahtuu ilman vieritystä. Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
 3. ihana sini kun oot säilyttänyt aikaisemmatkin tekstit :)

  VastaaPoista
 4. Täähän onkin kiva juttu! Mukava lueskella uudelleen noita vanhojakin tekstejä :)

  VastaaPoista
 5. Jokseenkin ärsyttävää tälläinen eestaas venklaus, mutta mukana ollaan. Silti. Koita jo päättää! :D

  Ja tsemppiä jatkoon. Jos jotain pitäisi pyytää, niin paluuta vähän syvällisempiin juttuihin. Blogissa on nykyään vaan pintaraapaisuja sieltä täältä, siun oma ääni ei pääse enää kuuluviin ollenkaan. Ja se on sääli.

  VastaaPoista
 6. Spatz: lupaan yrittää jättää tämän venkslaamisen nyt tähän, hienoa, että pysytte vielä ailahteluista huolimatta perässä! Syvällisemmät jutut onkin jännä asia.. Jotenkin sitä on tullut paljon epäestottomaksi blogin suhteen, jotenkin kyyniseksikin ehkä. Jotenkin tuntuu, että kaiken pitäisi olla pinnallista hömppää, mutta odota vain, kohta saan jalansijaa niin paljon, että uskallan tuoda asioita enemmän esille. :D

  VastaaPoista
 7. Jes, aivan mahtavaa kun oot palannut! :)

  VastaaPoista
 8. Eikä! miten oon missannu tän, että oot alottanu blogailun uudestaan. Nyt on paljon lukemista ennen kuin voin reaalisti taas ruveta seurailemaan :) ihanaa, että oot palannu takas ::)!
  Ja poika on kasvanu hurjasti ja on niin syötävän söpö <3

  -Laurell-

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...