2012/01/19

Tuomitaanko ennen, kuin tunnetaan?

Tulipa tässä jokunen päivä sitten mieleen, että minkälaisenhan kuvan te oikein tän blogin perusteella olette minusta muodostaneet.
Siis tietenkään täydellistä kuvaa ihmisestä ( sen luonteesta saati tavoista ) ei voi saada, ellei ihmistä oikeasti tunne, mutta minua kiehtoo se, millaisen kuvan olen onnistunut kaikessa rehellisyydessä onnistunut antamaan teille rakkaat lukijat. Olisi sinänsä hauska tietää, miten oikeaan tai väärään joku voi osua.

Eli, minkälainen teidän mielestä minä olen, jos pelkän blogin perusteella pitäisi kertoa?
Millaiset mielikuvat teillä on?

Ps. Muistakaa laitella kysymyksiä?

21 kommenttia:

 1. Mitä nyt reilusti yli vuoden ajan blogia seurannut, niin saanut tällaisen kuva sinusta:
  Sosiaalinen, "rääväsuinen"(sanot kaiken suoraan ja mitään kaunistelematta), tempperamenttinen, uusia kokemuksia pelkäämätön ja monen mielialan omaava ihminen, joka kääntää negatiiviset asiatkin jollain tapaa positiivisiksi tai ainakin hauskoiksi täällä blogin puolella.
  Aito ihminen mielestäni ja todella rakastava äiti pojallesi.

  Tuossa nyt jotain mitä tuli ensimmäiseksi mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. " monen mielialan omaava ihminen " Ai onks tää tätä kun menkkapäissään avautuu? :)

   Poista
 2. Vuoden verran stalkkailtua sun hommaas niin oma mielikuva on sellanen järisyttävä. Tempperamenttinen rääväsuinen rämäpää ja Mikaelin supermutsi :3 Sun kirjoitukset on ihan huippua luettavaa, sun huumorintaju on kieroutuneen mahtava. Tarviikohan tähän viä muuta? Ei varmaan. Kiitos nam, tämä neiti jatkaa kanawokin mättämistä äänen suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieroutunut huumori ainakin on :D välistä tuntuu, ettei sitä ymmärretä..

   Poista
 3. Melko pitkään lueskelin anonyyminä ja sitten sain vihdoin tuon omankin blogin tulille, niin mielikuvat sinusta: tempperamenttinen, suorasanainen, sosiaalinen, rohkea, aikuismainen, mutta jollain tavalla kuitenkin lapsenmielinen ja hassuttelija. :) Ja sit semmoinen toiminnan ihminen tulisi mieleeni.

  VastaaPoista
 4. Mulle on tullut sellainen mielikuva että olet määrätietoinen, kokeilunhaluinen, räväkkä mutta herkkä, päättäväinen, äidillinen sekä huumorintajuinen :)
  (en siis kuitenkaan väitä, että blogeista saa kenelläkään täydellistä kuvaa elämästä, esim itse olisin varmaa bimbo-vaatefriikki:D)

  VastaaPoista
 5. Sosiaalinen, avoin, suorapuheinen, hauska ja sopivasti villi! :D Ihan samanlainen selkeesti ku mie!

  VastaaPoista
 6. Kuvittelen sinut sellaiseksi kovaääniseksi tytöksi, joka on kaveriporukassa usein äänesssä ja jolla on omat vahvat mielipiteet. Jos joku ehdottaisi jotain hullua lähtisit siihen varmasti mukaan ja jälkeenpäin ehkä miettisit oliko se sittenkään niin järkevää, mutta asia naurattaisi silti.
  Lisäksi vaikutat huolettomalta, vaikka onhan kaikilla huolia, mutta minusta et ole mikään megastressaaja..
  Olet hyvä äiti. Ja mitä tulee aikaan ennen poikaanne olet kasvanut henkisesti todella paljon ja minusta olet nykyään aika hyvässä tasapainossa elämäsi kanssa ja tuntuu, että sinun elämäsi on oikein mukavaa :)

  VastaaPoista
 7. Mä kuvittelen sut sellaiseksi että usein saatat olla epävarma itsestäsi tai jopa vähätellä itseäsi,mutta silti sisimmässäsi tiedät kuinka vahva olet ja pusket vaikka läpi harmaan kiven!

  Mitä ajattelen sua äitinä,niin olet ehdottomasti semmonen äiti joka yrittää kaikkensa että lapsella on hyvä olla, tekisit mitä vaan hänen puolesta! Olet hyvä äiti.

  VastaaPoista
 8. mä oon saanu sellasen kuvan et oot aika sosiaalinen :--) sul on myös paljon mielipiteitä, etkä pelkää jakaa niitä muille, mikä on mun mielestä ainaki vaan hyvä asia. lisäks oot ehdottomasti ainaki blogin perusteella tosi hyvä äiti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miula on vielä oppimista niiden mielipiteiden perusteluiden kanssa :)

   Poista
 9. Mäkin kuvailisin sua sanalla temparemanttinen. :D Jotenkin se tuli ekana mieleen! Sitten tuli mieleen tulisuus ja hauskuus. Sulla on hyvä huumorintaju ja osaat tarpeen tullessa "pistää läskiks" ja hassutella.
  Osaat varmaan olla kunnon rääväsuu ja muistankin, että kun sun blogia luin ekoja kertoja niin pidin sua jotenkin hirmu ylimielisenä ja ärsyttävänä ja niin mä taisin sulle joskus kertoakkin. :D Jotenkin, kun on nyt pidemmän aikaa lukenut niin oon huomannut, että oot jotenkin itsevarma. Ehkä ns. herkkäkin, mut tuntuu, että susta kumpuaa jotain voimakkuutta ja sisukkuutta/sinnikkyyttä.
  Mikaelille oot sellanen leijonamutsi, joka kyllä varmasti pitää poikansa puolia aivan varmasti. Jäänyt kuitenkin myös sellainen kuva, että sä osaat varmasti sitten joskus asettaa Mikaelille rajat ja olla rakastava äiskä (kuten oletkin!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää oot olluna ihanan rehellinen ku et aluksi tykänny miusta :d ja oon ärsyttävä edelleen!

   Poista
 10. Ensimmäiseks tulee mieleen, että oot tempperamenttinen sekä vaikea ja vittumainen ihminen. Myös sosiaalinen tyttönen jolla on kova ulkokuori, mutta herkkä sisältä. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...