2012/04/10

Kiitos sinulle autoilija

En tiedä, mitä ne autokoulussa opettivat sinulle, mutta mutkassa ei kannata lähteä ohittamaan rekka-autoa, ja ajella vastaantulijan kaistalla..
Kun meillä kummallakin oli vauhtia tarpeeksi, minulla reilu 80km/h ja sinulla varmasti enemmän, en oikein keksinyt muuta, kuin väistää sinua penkkaan. Olisimme törmänneet, ei jäänyt monesta metristä kiinni.
Onneksi minä satun olemaan Räikkönen ja sain auton tieltä pois osumatta puihin, tolppiin yms.
Olemme ehjiä ja autokin päällisin puolin kunnossa, säikähdin vain perkeleesti, lapsi sattui nukkumaan takapenkillä, enkä olisi vastannut seurauksista, jos hänelle olisi jotain sattunut.
Nyt vain oksettaa ja tärisyttää.

Kiitä autoilija onneasi, mutta olisithan sinä voinut kääntyä katsomaan kävikö meille mitään.
Jos vain olisin saanut autosi rekisterinumeron ylös.

9 kommenttia:

 1. Hyi! Tommosilta idiooteilta sais ottaa kortit pois!!! Onneks teille ei käyny kuinkaan <3

  VastaaPoista
 2. Ai kamala, onneksi ei sattunut mitään :s kaikenlaisia ihmisiä sitä liikenteeseen pääsee...

  VastaaPoista
 3. Kauheaa! Kaikkia idiootteja sitä on liikkeellä. Minun ja Eliaksen päälle meinas joku idiootti ajaa ku oltiin jo puolessa välissä ylittämässä suojatietä.

  VastaaPoista
 4. Voi ny perkele mitä porukkaa ollut liikentees taas. Onneksi teille ei käynyt kuinkaan!

  VastaaPoista
 5. Ihme kusipäitä tuolla liikenteessä huristelee, onneks ei sattunut mitään pahempaa!

  VastaaPoista
 6. Hyi noi tilanteet on ihan kauheita. Me oltiin lähössä synnyttämään ja ajettiin ohituskaistalla, laiska taksi kuski ei viittiny tarkistaa kuollutta kulmaa ja lähti tulemaan päälle. Oltiin jo melkeen 'tienjakajatolpassa' kiinni ku se vasta tajus väistää. Ja vauhtia oli 100 molemmilla.

  Ollaan myös istuttu taksissa joka ajoi kolarin. Ihan normaalissa risteyksessä. Ei vaan viittiny kattoa uudestaan sinne vasemmalle, että tuleeko sieltä. Vähän on luotto menny taksikuskeilla.

  nimimerkillä: kävelen baarista kotiin

  VastaaPoista
 7. Onneksi selvittiin säikähdyksellä! Alkaa pahin säikähdys jo helpottaa :) Kaikenlaisia kuskeja liikenteessä ( tosin tuskin itsekään ihan mallioppilas olen liikenteessä ) Ja vahinkohan se taisi toisenkin kuskin puolesta olla..Kukapa sen tietää.

  VastaaPoista
 8. Tästä taas nähdään, ettei koskaa voi tietää mitä tapahtuu... Tekin voisitte nyt olla teholla ja auto edelleen jossakin rusikossa puunrunko porautuneena etupelteihin. Kaikki on niin pienestä kiinni... Onneksi mitään ei kuitenkaan sattunut, pidetään me vahvat tytöt tiukasti elämästä kiinni! ♥

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...