2012/05/12

Katse kiekkoon.

Tämä postaus on nyt sitä itteensä, nimittäin lätkää.
Teitä on varoitettu. Vielä ehditte pois jos_ei_vaan_kiinnostaa!1!!

Tästä ei taida tulla mitään viiltävää analyysiä kiekosta ( en ole mikään kauhea besservisser tässäkään asiassa) , eikä mitään itkupotkuraivaripostausta eilisen pelin johdosta ( se postaus kävi kyllä mielessä..). Ajattelin kirjata ylös vähän tämän aamun fiiliksiä lätkästä, koittamatta päteä asioista, joista en tiedä hevonvittujakaan.

Olen usein tännekin kertonut, että oma lätkäinnostus on lähtenyt lapsuudesta. Minulla ja veljelläni oli aikoinaan pakallinen NHL-keräilykortteja ja muistan, että Teemu Selänne oli auttamattomasti lempparein kortti ( tajuaakohan niin nuori silmänilosta mitään?) . Minun pikkuveljeni Allu on junnukiekkoillut koko ikänsä, joten Sapko ja Talvisalon jäähalli tulivat sitä kautta tutuksi paikaksi, milloin vapaaehtoistyön, milloin vaan pelien katsomisen takia. Mikähän siinä edes kiehtoo, kun huidotaan mailalla kiekkoa? Mene ja tiedä. Se yhteenkuuluvuuden tunne? Mehän uskomme ainakin olevamme jääkiekkokansaa.En voi kutsua itseäni oikeastaan faniksi, NHL, SM tai KHL ei kiinnosta minua. Kiinnostukseni rajoituu meneillään olevaan MM-kisoihin ja ehkä Olympialaisiin. En lue tuloksia, enkä ole perillä kuka pelaa missäkin ja millaisella sopimuksella, osaan hikisesti nimetä kolme NHL-joukuetta, muistan ehkä kymmenkunta SM-joukuetta, Mestis taas..Noh ehkä juuri ja juuri kiinnostaa onko Sapko mukana.

Mutta haluaisin nyt pureutua ennen kaikkea meneillään oleviin kisoihin. Voidaan sanoa, että Suomi on pärjännyt hyvin, takana vain yksi tappio ( jonka ansiosta tuli purtua kynnet ja saatua melkein sydänkohtaus..).
Tänä vuonna jotenkin tuntuu, että yv ja av toimivat jotenkin nihkeästi, pakit eivät pidä oikeita miehiä kiinni maalin edustalla ja luistelu on jotenkin silmiinpistävän hidasta. Ja en väitä, että osaisin yhtään paremmin ( kun en edes luistella osaa) ja edes tietäisin mistä puhun, minusta vain tuntuu tältä. Muutenhan Leijonat toimii hienosti joukkueena, syötöt menee suurimmaksi osaksi perille, kukaan ei tunnu selvästi sooloilevan, ei kamalasti turhia jäähyjä ja muutenkin mielestäni on pelattu reilua peliä. Jos sillä ei voita, niin ei voita, paremmat vie voiton yleensä.

Ei mulla muuta. Jatketaan jännitystä pienellä kisastudiolla kotioloissa vielä jonkun aikaa.

3 kommenttia:

  1. Se maalin takaata tullut maali oli nolo :-/ ja vielä enemmän se maali joka ei loppuenlopuks ollu ees maali :---D

    VastaaPoista
  2. Moi! Laitoin sullekkin haastetta mun blogiin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...