2012/06/20

" kaksi, koome, neejä "Yllätin poikani uusimman Cosmoni kimpusta, sohvalla poika iloisesti laski bikinibeijbejä : " kaksi, koome, neejä. " Mistä lie se oppinut? Ainakin naiskauneudelle pojalla on silmää jo varhaisessa iässä.

Mikael on ollut viime päivät aivan todella kiukkuinen, mm lelut aiheuttavat aggressioita ( esim. taaperokärry on karanteenissa parvekkeella ). Ollaan saatu näitä itkupotkuraivareita nyt kylillä ja pihallakin, on silti vaikeaa pitää oma pokka, kun toinen on niin hellyttävä kaikessa draamassaan. Byhyy. Raivot kuulunee ikään?

Koska Pingu on pojan suosikkeja, niin katsottiin saunan jälkeen jakso " yksin kotona ", jossa vanhemmat jttivät lapset yksin siksi aikaa, että käyvät oopperassa. Minua äitinä häiritsi kyseisten pingviinien vastuuttomuus, ehkä olen tullut vanhaksi.

Ja mitäs juhannuksena, Juho-kummin luo grillaamaan ja kummatkin mummolat voisi pojan kanssa käydä kiertelemässä, taita riihisaari ja pussikaljat jäädä tällä kertaa välistä, katotaan vuonna 2014 uudestaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...