2012/06/17

Voita 2kpl finnkinon lippuja!En ole koskaan pitänyt arvontaa, koska ei ole ollut tarpeeksi " hienoja " palkintoja, mutta nyt kun sellaisetkin on siunaantuneet, niin laitetaan arvonta pystyyn! Me emme ole kauhean aktiivisia elokuvissakävijöitä ( eikä Finnkinoa löydy Ääslinnasta ), joten jos haluat kotiuttaa 2kpl Finnkinon elokuvalippuja itsellesi niin luepa ohjeet.

Ohjeet
Arvonta-aika 17.06-24.06.2012 klo 18.00 asti
Arvontan osallistut vastaamalla alla olevaan kysymykseen, anonyymit keksiköön nimimerkin ja jokainen laittaa s-postiosoitteen mukaan!

Miksi siis luet tätä blogia?

Onnea kaikille! Voittajat 2kpl, julkistetaan maanantaina 25.06.2012
( Ja tosiaan liput ovat voimassa 5.8.2012 asti )

35 kommenttia:

 1. Koska se kertoo lapsiperheen arjesta ja kirjoitustyyli ja huumori ovat parempaa kuin useassa muussa blogissa.

  Tanzki--@hotmail.fi

  VastaaPoista
 2. nää lapsi/vauva blogit kiinnostaa ja tykkään ku sun blogissa ei ole mitään turhia kiiltokuvia kodista mis on valkoset sohvat ,aina siistiä ja lelutki pysyy aina paikallaan ja muutenki elämä on aina ihanaa..sellasia on ihan liikaa..

  jonnaloisa@windowslive.com

  VastaaPoista
 3. Koska tää blogi on omaperäinen, äippäblogi ja koska oot mun kaima :D

  sintttuu@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ekana aloin lukemaan sen takia, koska asut s.linnassa ja olen ite asunut sen n.10v siellä ja kaihoisasti kattelen tuttuja maisemia.Sit huomasin,et hitti,tää typyhän kirjottaakin kivasti ja niin siinä vaan kävi.et joka aamu aamukahvia hörppiessä tuli ihan automaattisesti klikattua siun blogiin :D Ja nyt se löytyy jo pidemmältä aikaa tuolta suosikeista :D Kauheesti en kommentoi ,mutta päivittelen täällä sit itekseni tai miehelleni, niinkun tosta muutostanne,Voiii,ihanaa,se blogi-sini pääsee pois sieltä juoruämmien kylästä :D

  sarppa23@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Sun kirjoitustyyli on hauska ja omaperäinen :) Ja elämäntilanteet meillä on melko samanlaiset, aina on kiva lukea sun juttuja, jotka ei ole ruusunpunaisten lasien läpi kirjoitettuja :)

  jnijussila@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Sinä <3 (älä pelkää tunnet mut kyllä vaikka et tunnistais tästä bloggerprofiilista). Jäin koukkuun sun suoraan ja huumoria pursuavaan kirjoitustyyliin jo ennen Mapun raskautta ja sama elämänvaihe innosti jatkamaan lukemista. Nyt toiveissa ois sama siunattu tila kuin sinulla. qeq@hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. ALoin lukemaan blogiasi, kun olit raskaana ensimmaista kertaa ja itsekin odotin silloin esikoistani, raskautemme olivat melko samassa vaiheessa, meidan napero syntyi 1/11. Tykkaan, kun blogisi ei ole pelkkaa hattaraa ja pilvilinnoja eika kiiltokuvia, vaan uskallat kertoa elamasta ja tuntemuksistasi rehellisesti. Mielestani se antaa aidomman kuvan ja uskallampa sanoa, etta blogistasi on varmasti vertaistukea monelle, jotka kuvittelevat olevansa jotenkin "ihan tavallisia", kun joka blogissa nykyisin on kaikki vain niin ihanaa ja helppoa ja kaunista (ei silti, tykkaan lukea niitakin blogeja...). Nyt ollaan taas raskaana samaan aikaan, joten blogisi on yksi vakkariluettavistani.
  speuhkur@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Samankaltainen elämäntilanne pienen lapsen ja pikkukakkosen odotuksen kanssa kiinnostaa. Ja sulla on rempsee tyyli kirjoittaa. Plus kai mä oon vähän utelias, kun pitää muiden elämää kurkkia :D

  kasvukausi()gmail.com

  VastaaPoista
 10. Oon lukenu sun blogia ihan melkein alusta asti, myös niitä postauksia, joita täällä ei enää ole. Musta on ollu hienoo seurata, miten sä oot voittanu kaikki vaikeudet ja kasvanu toosi paljon tässä muutaman vuoden aikana :) + Mikael on ihan supersöpö!

  heiniii@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. No oon seuraillut sun blogia joko 08 tai 09 vuodesta asti, ei voi enään muistaa. Sillon tuli lueskeltuu sun blogia kun se kertoi enemmän henkilökohtaisista asioista, ja sitten pamahdit paksuks ja olin ikionnellinen siitä, koska tunsin empatiaa siitä pelosta, että et saisi ehkä ikinä lapsia sairautesi takia (isoin haave mikä itsellä on, on tulla äidiksi). Ja nyt on ollut upeaa seurata äitiyden mukana tullutta varttumistasi, ja lukea miten lapsi menee kaiken edelle. On ollut hienoa seurata miten olette kaikki kasvaneet perheenä :)

  Ja nyt teille tulee uusi muksu. Aivan ihanaa :) Onnea (kohta pääsen kai sitten ihailee vaavamasu kuvia?)

  keijukainen7@hotmail.com

  Olen leffafriikki, pakko toivoa että arpaonni osuu kohdalle

  VastaaPoista
 12. Luen blogia, koska tää on yks parhaista "mammablogeista". Ja oon roikkunu perässä kauan aikaa vaikka blogi on vaihtanu osoitetta monta kertaa.
  Mukava lukea teiän arjesta ja sun kirjotustyyli on jotain niin parasta!:D
  Ja on kiva kun kirjotat asioista niinkuin ne oikeesti on, eikä tuu ollenkaan semmoi olo että kaikki ois täydellistä. Mahtava blogi!:)

  pittunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Tää on ainoa "mammablogi", jota jaksan lukea :D Oon roikkunut messissä varmaan vuodesta 2008, enkä todellakaan oo menossa minnekään! Vaikka elämäntilanteet meillä on tosi erilaiset, niin en koskaan kyllästy lukemaan sun juttujas<3

  laine.henna@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Noo joskus vuonna keppi ja kivi joku oli sillee et "Hei tiesitkö että se Sini pitää blogia?" ja koska tiiän siut ni kävin sit kattoo ja tykästyin tähän! Tai, eikös siulla ainaki ollu toinen blogi tätä ennen vai vaihoitko osotettakin, en tiedä, mutta enemmän tai vähemmän säännöllisesti oon tätä seuraillu ekasta raskaudestas asti:) Kirjotat silleen mukavasti ja on kiva katella kuvia siun ja Mikaelin elämästä, ja sit semmosen kivan lisän tuo just se ku tietää siut sillee irl myös, vaikka ei ollakaan moneen vuoteen puhuttu. :D

  essi.h@netti.fi

  VastaaPoista
 15. Aloitin lukemisen joskus ennen kuin Mikaelista tiedettiin vielä mitään. Tuntuu jotenkin, että olen elänyt sun kanssas nämä vuodet ja kaikki ilojen ja surujen hetket, vaikka en ole koskaan sua tavannutkaan. Sun blogi on jotenkin piristävä, paljon kuvia ja tekstit sisältävät asiaa. Kertoo oikean nuoren suomalaisperheen elämästä. Kerrotaan myös rahahuolista ja parisuhdemöröistä, peloista ja kaikesta eikä esitetä ulospäin kaiken olevan ah niin täydellistä. I like it.

  juliiiia-@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Luen tätä blogia, koska ollaan sinällään tunnettu jo pitkään, aina Astikaisen kuorosta alkaen :D Varmaan facebookista tänne alunperin löytänyt. Kiva tietää sun kuulumisia, vaikka ei olla pitkään aikaan nähty edes ohimennen.

  Saara.huttunen@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Älykäs huumori ja kutakuinkin samanlainen elämäntilanne, tarvineeko sitä muuta. :-)

  sirkku.mertaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. Luen tätä blogia, koska se on aito ja mielenkiintoinen. Jutut ovat monipuolisia, joita jaksaa seurata. Kaikenkaikkiaan ehdottomasti yksi parhaimmista blogeista :) olen roikkunut mukana ensin anonyymisti ja nykyisin lilymoonina :)

  jabu86@suomi24.fi

  VastaaPoista
 20. Hei! To be honest, löysin tänne vasta äskettäin, joten katsotaan kuoriutuuko minusta vakkari lukija :) Mutta pääosin ehkä siksi että sinullakin on lapsi, ja mua kiinnostaa lapsiaiheiset blogit, sillä kirjoitan ahkeraasti sellaista myös itse osoitteessa miopoikanimio.blogspot.com

  VastaaPoista
 21. Luen tätä blogia, koska tämä nyt vain sattuu olemaan yksi niistä harvoista blogeista, joita jaksan seurata :)

  -inkku-
  inkkukinkku(a)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Blogi, joka vastaa todellista elämää. Jotenkin on kiva lukea ihan arjesta siis toisten ihmisten arkea, joka poikkeaa omasta. Jäin vain koukkuun hyvään tekstiin jne. katjasusanna2010@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Löysin tän muistaakseni joku vuosi sitten ja sitten lopetitki melkei heti siitä kun jäin sua seuraamaan ja nyt löysin tän muutama kuukausi takaperin ja olin ihan innoissani koska jäin kaipaamaan näitä sun juttujas ja kun itse tässä vauvakuumeilen niin on todella mukava lukea mitä se lapsiperheen arki sitten todellisuudessa on :)!
  kati.lilja@tao.tampere.fi

  VastaaPoista
 24. Kirjoitat hyvällä ja omaperäisellä tavalla usein myös kuvien kera :) Löysin blogin lähemmäs kolme vuotta sitten ja siitä lähtien olen ollut tunnollinen blogin lukija :) t. kati.kauhanen@suomi24..fi

  VastaaPoista
 25. Hauska, koukuttava blogi ja samassa tilanteessa elävä (tosin itellä ei vielä pikkukakkosta ole näkyvissä..) bloggaaja. Pitkään oon jo lukenut ja jatkossa aijon lukeakin. Yksi ehdottomista lemppareista! :)
  heidi_pieni@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Löysin tän ihan sattumalta ko selailin lapsiperheen arjesta kertovia blogeja. Yhtäkkiä vaan huomasin et luenki näitä juttuja aina ja tykkään mahoton. Sulla on niin mahtava kirjotustyyli ja ihania kuvia. Ja sulla on mielenkiintoset jutut, oon jääny jo koukkuun tähän sinun blogiin. :)

  VastaaPoista
 27. ai ja se sähköpostiki :D insku92@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Aloin lukea jo ennen Mikaelia ja jäin koukkuun hauskaan ja itseironiseen kirjoitustyyliin, söpöön rakkaustarinaan ja sitten myöhemmin raskauden seuraamiseenkin, vaikken muita "vauva/lapsiblogeja" luekaan. Jotenkin blogiin pystyy samastumaan helposti vaikkei itsellä olisikaan lapsia. hilma.salonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 29. kirjoitat mukavasti ja nyt on muutenkin enemmän mielenkiintoa löytyny sun blogia kohtaan kun muutat tänne kuopioon!(ps. täällä on finnkino!! uusikin tulossa!) :) muutenkin on paljon yhtäläisyyksiä niin helppo seurata. <3


  cherribop@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Luen blogia, koska meillä lasketut ajat samassa kuussa :)

  -Mymmeli

  black_diamond_52@yahoo.com

  VastaaPoista
 31. Luen tätä blogia, koska kirjoitat mukavan positiivisesti ja aidon oloisesti :)Mukava lukea Kuopioon muutostasi. Löysin blogisi sattumalta ja nopiasti tuli luettua tähän astiset postaukset.

  -Heidi-

  heidiyrttiaho@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Luen blogiasi, koska kirjoitat hyvin ja lapsiperheen arjesta on mielenkiintoista lukea! :) ja tietysti supersuloista Mikaelia unohtamatta!:)
  mafu44_7@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Luen koska tää on kiva. En tiedä miksi joskus vauvablogien maailmaan eksyin, mutta sitä kautta tämäkin löytyi. Kauan jo lueskellut.
  pakosarjaa(at)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Ite luen sun blogia, koska oon äärettömän lapsirakas ja kärsin aina välillä kunnon vauvakuumeesta, joten täältä saa siihen helpotusta. Tykkään myös sun huumorista ja muutenkin tavasta kirjottaa. Ja koska Mikael on yksi maailman söpöimmistä lapsista mitä oon ikinä nähnyt. Ja oon sentään ollu päiväkodissa töissä! :--D

  inskii__@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Kiva lukea sellaista lapsiperhearkiblogia joka ei ole yhtä onnen ja auvon hymistelyä, vaan mahtuu mukaan vähän mustempaakin huumoria.
  Meillä tykätään käydä leffassa, eli mukana arvonnassa...
  teijapistelentoatelisanetpistefi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...