2012/07/27

Miten pääsikin unohtumaan?

Marko on ollut kohta kaksi kuukautta meidän kanssa kotosalla ja on jaettu kaikki kotityöt ja lapsenhoito niin kristillisesti, kuin vain suinkin voi. Tänään Marko pääsi mökkeilemään äijäporukan kanssa ja olen ensimmäistä kertaa Mikaelin kanssa yksin kotona yötä miesmuistiin. Vähän aluksi jännitti, olenhan itse ollut useammin yötä poissa kotoa tämän kesän aikana, kuin Marko.

Ollaan vähän luistettu normeista, eli syöty mustikoita sohvalla, katseltu useampi jakso Pingua ja kylvetty kauan, vaikkei ollutkaan kylpypäivä, lisäksi on saatu vähän laatuaikaa kirjoille ja muille leikeille. Tämä on erittäin ihanaa pitkästä aikaa, miten upeaa seuraa tuo poika onkaan.

" Kari kari!! ", sanoo Mikael, kun Salkkareiden iki-ihana talonmiehen poika Kari Taalasmaa astelee ruutuun. Se " kari kari " tarkoittaa " karvanen Kari ". Youtube, olet meille turmioksi.

Ps. Kiitos Nooralle iltakahviseurasta!
EN VOI USKOA TÄMÄNPÄIVÄN SUURINTA PUDOTTAJAA. HUH, MITEN DRAMAATTINEN KÄÄNNE!


8 kommenttia:

 1. MITÄ siinä suurimmassa pudottajassa tapahtui? Multa jäi näkemättä enkä jaksa odottaa maanantain uusintaan asti :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Michael voitti haasteen ja sai kasta uudet joukkueet, mustat ja siniset ja jako oli kyllä niiiiiin erikoinen, kuin olla voi! Katsohan katsomosta!

   Poista
 2. Michael meni kyllä inhokkilistan kärkeen kirkkaasti! Jilliankaan ei oikeen tykänny jaoista :D
  Mut Sam voittaa :) <3

  VastaaPoista
 3. Ihana ihana masu masunen! Mä oon niiin joka paikkaan turvoksissa, siis ihan levinnyt. nestettä tai läskiä, mut hullua. Ja tää tapahtu ihan simsalabim. Tänää rannalla olin niin kateellinen niille ketkä kehtasi olla bikineissä, ite olin mekossa vaan. Ehkä ens kesänä sit se miinus kymppi? :)

  VastaaPoista
 4. mistä nuo miehet löytyy jotka hoitavat lapsia?(:
  minullekkin kelpaisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoakseni tämä tapaus löytyi Olavinlinnasta, joten sieltä voi koittaa etsiä ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...