2012/07/30

Miten tää on mahdollista?Siinä on masukuva. Teksteistä voi lukea raskauden keston, mutta kiinnittäkää huomio ensisijaisesti vatsojen kokoon.


Olen n.6kg painavampi nyt, kuin edellisessä raskaudessa samaan aikaan ja olen ollut täysin varma, että olen n. ääretönkertaa suuremman mahan kanssa liikenteessä. Kuvien mahat ovat aika samankokoisia. En pysty ymmärtämään nyt yhtään. 

* Elänkö jossain sumeassa harhassa, jossa näen itseni vaan todella isona, vaikka eihän tuo rölli nyt mikään iso ole?

* Olisiko mahasta tulossa " erimuotoinen " ? ( se kuuluisa tyttömaha?? )

* Onko vähän sinnepäin sujunut vhh vienyt aikaisempien viikkojen turvotukset mennessään ja maha on litteämpi, kuin kaksi viikkoa sitten otetuissa kuvissa?

* Kohtu on selvästi ylempänä, kuin Mikaelin ainaka, ylettyy nyt navan kohdalle. Voisikohan sekin vaikuttaa tähän?

Näin me siis kasvetaan aina vaan.

12 kommenttia:

 1. Sulla on ihana maha :) Mulla maha ei kasvanut ennen 20. raskausviikkoa juuri ollenkaan, vaikka ois ollu kiva, että ois ollu joku näkyvä todiste raskaudesta.
  Kivaa kesää sulle!

  VastaaPoista
 2. Musta ainakin näyttäisi että mahan malli on jo selkesti erilainen. :) Tiedä vaikka siellä olisi se toisenlainen vauva majailemassa, kun omia raskauksia on parempi vertailla kuin kaverien keskenään. Mulla oli meinaa niin poikamaha kuin vain voi olla ja kaverilla tyttömaha, mutta ulostulleet vauvat olivat juuri päinvastoin sitä mitä uskomusten mukaan mahan malli antoi ymmärtää :)

  VastaaPoista
 3. Sini, tuleeks sulle synnytystapa-arvio sektion takia? Mitä ajattelit tehdä?? Mulla pyörii mielessä jo nyt että alakautta vai vekin kautta????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten tiedä! Oon miettiny kyllä kaikenlaista, mutta heti kun pääsen Kuopioon, niin otan pelkopolin asiakseni. En tiedä, miten haluan synnyttää.

   Poista
 4. se voi tosiaan olla että on niin erimallinen maha tällä kertaa, että tuntuu isommalta :) mun on vaikee sanoa omista, kun tokalla kerralla tuli kaksoset, mutta tosi erimuotonen maha tuli kuitenkin verrattuna ekaan!

  VastaaPoista
 5. .. musta tuntuu, että mun maha on valtava, vaikka viikkoja on vasta 17, vielä kiloja ei oo tullu ku 1.5, mutta oon laihtunu ekoilla viikoilla yli 5.5kg.. Kahdesta ekasta raskaudesta lisäkiloja tuli yli 20kg, joten... Ihana ja sopusuhtaiselta tuo sinun mahasi kyllä näyttää :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuo tyttömasulta taitaa näyttää, ihana! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...