2012/07/24

Totaalisen koukussa

Suurin pudottaja
En ole ennen seurannut koko sarjaa, mutta tältä nyt pyörivältä kaudelta, ei ole jäänyt jaksoakaan väliin. Elän niin tunteessa mukana, että itku pääsee joka jakson aikana. Suosikkejani ovat harmaat ja inhokkeja ( ylläripylläri ) punaiset. Yleensä napostelen ( tai napostelisin ) jotain epäterveellistä samalla, kun katson ylipainoisia salilla.

Kaakao
Kivat, oon juonu viimeksi kaakaota silloin, kun odotin Mikaelia. Nyt menee kaksi kuppia päivässä.. Kauhea himot erityisesti iltaisin ja vain lämpimänä tai tulikuumana menee.

Päiväunet
Päivästä riippuen tunnin tai kaksi. Sohvalla ja viltin alla.

Kaakaovoi
Olen rasvannut kasvavaa vatsaani aina neuroottisuuteen asti. Aamuin illoin. Ei lähde päivä käyntiin ilman rasvakerroksia.

Kaikki nettikirppikset ja -kaupat
Olen ostanut tukivyön ja pojalle kumisaappaat. Pian käyn pojan sadevaatteet. Etsinnöissä vielä pyöränistuin pojalle, tuplarattaat, äitiysvaatteita ( erityisesti talvitakki! Tarjotkaa!! ) yms. Ikean sivut ovat turmiolliset. Samoin kaikki lastentarvikeliikkeet. Jos miljonääri mä oisin..

Vauva.fi
Ja mikäs muukaan, kuin av-palsta. Tai no yleensäkin googletan nettikeskusteluja ties mistä ja pelottelen itseäni melkein tahallani. Kovassa käytössä myös Suomi 24 ja Kaksplussa. Ja tietty FB ja Blogger.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...