2012/08/24

Ota 3, maksa 2 - huijaus ja siihen lankeaminen

Pieni sisäinen Roope Ankkani oli hihkua riemusta, kun ultrassa kätilö sitten antoi hyvin varman vastauksen Pikku2:n sukupuolesta. Kerrankin sain kiittää itseäni siitä, että olen hamstraaja, en voi olla ajattelematta, kuinka paljon säästän euroja, kun esim. ulkovaatteet kakkoselle on valmiina jo seuraaviksi vuosiksi. Sen jälkeen voin myydä vaatteet pois, lapsiluku on seuraavalta kymmenenltä vuodelta täynnä.

Yhtä asiaa en ottanut aikoinani vaatteita säilöessäni huomioon. Säästin bodyn sieltä täältä, housut vähän sun mistä koosta, sukkia ja muuta tarpeellista ja turhaketta suhteellisen löyhällä kädellä. Perusvaatepaketti jäi säästämättä, joten Ipulle on ostettava vaatetta ( ellei joku tahdo lahjoittaa??!! ) paljon enemmän, kuin isoveljelleen. Olen hyvissä ajoin liikkeellä, alan koota syksyn mittaan 56-68 jo lähes täydelliset vaatesetit kaikkea, mitä vähintään tarvitsee.

Kokemus on puolellani tällä kertaa, yhden talvivauvan kasvattajana osaan jo arvioida tarpeellisen tavaran määrän. Kokopotkarit olivat meillä vähän turhia oikeastaan joka koossa, joten osaan olla hamstraamatta niitä kauheita kasoja. Osaan nyt myös säästää Mikaelilta todella paljon enemmän käyttövaatetta tulevaa varten. Koska Lindex ja KappAhl tarjosivatt niitä petollisia ota 3, maksa 2 - tarjouksiaan, lankesin sitten tänään ostamaan ensimmäiset uudet ostokset pienemmän kaappiin ja vähän jotain kivaa isommallekin. Tasapuolisuuden vuoksi.Lankesin ostamaan torilta pilvikuosisen pipon ja vaikka sen hinta kirpaisikin väliaikaisesti, niin olen enemmän, kuin tyytyväinen. Tuo pilvikuosi on valloittanut sydämeni lopullisesti. Noita pipoja ( ja kaikkea muuta ihanaa ) voi ostaa sivulta www.masu.fi11 kommenttia:

 1. en tiiä, E:n pikkuveljiltä pitäisi varmaan olla vauvan-/lastenvaatteita reilulla kädellä mutta on myös mahdollista että anoppi on pistänyt ne jo pois (epäilen tosin). Jos tarvetta on isommin niin hihkase niin otan selvää :)

  VastaaPoista
 2. Siis nuorin veli ei ole täyttänyt edes kahta vuotta, niin on hyvin mahdollista että vaatteit ei oo lähdetty mihinkään roskiin viemään.

  VastaaPoista
 3. Olis kiva kuulla kuinka paljon meinaat mitäkin kokoa ostaa, kun tosiaan kuitenkin tiedät jo yhden talvivauvan jäljiltä. Joten postausta vaan kehiin:)

  VastaaPoista
 4. Nonni, mie kysäsen onko siellä niit vaatteit. Kuten kookoskin kysäs nii mitäköhän kokoja kaipailet? ihan pikkuvaava vaatteita ja/vai mihin kokoon asti?

  VastaaPoista
 5. Mä myös ajattelin sillon kun odotin kaksosia, että nyt tiiän mitä ei kannata ostaa ja mitä kannattaa, mutta silti huomasin ostaneeni kaikenlaista todella turhaa :D ja sit ihmettelin että kuis tässä taas näin kävi..

  Ihana toi pilvipipo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei oo rahaa, sillä kyllä sen saa lastenjuttuihin palamaan niin helposti :D

   Poista
 6. Kuopiossa on tietääkseni jokin vain lastentavaroille tarkoitettu kirppis. Kuljin sen ohi Kuopiorockin aikaan ja ajattelin, että tuolla on käytävä! Nyt en edes muista millä suunnalla se on... :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...