2012/09/11

300! On siis ( pakollisen ) puheen aika.Olen huono aloittamaan puheita ( tulee aina tälläisistä postauksista mieleen, kun Anttu kirjoitti blogiinsa ihanan puheen minulle ja Markolle silloin, kun Mikael syntyi <3 ), mutta aloitetaan vaikka näin: Hyvät lukijat!

Teitä rekistenöityneitä lukijoita onkin yhtäkkiä yli 300, blogilistalta jokunen lisää ja veikkaan, että kourallinen anonyymejäkin löytyy tähän vielä kasan päälle.
Paljon on ihan alusta muuttunut, postaustahdista ja ulosannista lähtien. Ennen kirjoitin tasan sen, mitä tahdoin, nyt sensuroin tekstiäni ja koitan olla tökkimättä muurahaispesiä ja leimautumatta joksikin, mitä en ole ( sinänsä surullista, mutta ajat ja tavat muuttuu täällä internetissäkin ). On ilo ja kunnia, että olette jaksaneet lukea näitä sepustuksia, kyllähän se kieltämättä on upeaa tietää, että noinkin montaa kiinnostaa, vaikka kirjoutustaidossa mättää aika paljon kieliopillisesti ja muutenkin. Olen kauhean otettu jokaisesta uudesta lukijasta ja se saa minut pontevammin kirjoittamaan erilaisistakin asioista. En tiedä, mihin tämä blogi kategorioidaan, muta inhoan tulla lokeroiduksi tasan yhteen ja tiettyyn. Toivottavasti jokainen lukija on löytänyt jotain luettavaa, vaikken täysin aiheuskollisena olekaan pysynyt. Teen tätä kuitenkin omilla ehdoillani ja pääasiassa itselleni iloksi ( tietty on plussaa, jos joku teksti saa edes yhdellekin sinne hymyn huulille ). Parastahan tässä on ollut löytää samanhenkistä porukkaa ja tutustua livenä uusiin ihmisiin.

Onko teillä toiveita? Olen nyt luvannut tehdä postausta siitä, mitä/millaisia vaatteita yms. itse haluaisin ja luvannut hieman puuttua Pikku2:n vaatekaapin sisältöön. Edelleen saa kysyä, jos joku menee ohi ja lähestyä sähköpostilla, jos tahtoo. Ja jos ihan livenäkin pääsee näkemään ( oon oikeasti tosi tylsä tapaus ) niin moikata saa.

Sini kiittää ja kumartaisi, jos selkä ei olisi paskana kipeä!


8 kommenttia:

 1. AAaaaaa sää krijotat vielä! Musta tuntuu että joskus piilotit blogin tai jotain ja sitten mä kadotin sen ja nyt löysin uudestaan, mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. joku semmonen postaus ois kiva missä kerrot et miten oot viihtyny kuopiossa ja siellä asumisen hyviä ja huonoja puolia(:

  VastaaPoista
 3. Jatka samaan malliin. :-) Eli samanlaisia postauksia yhtä hyvällä(;D) huumorilla kuin ennenkin! : )

  VastaaPoista
 4. Mitä aiot tehdä sitten kun seuraava äitiys loma loppuu?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti olla vielä muutaman kuukauden kotosalla ja mennä sitten kouluun. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...