2012/09/13

BussimatkaPerillä in S-Linna.

Turhaan jännitin, oli itseasiassa tosi mukava bussireissu, vaikka olenkin itse helposti pahoinvoivaa sorttia autossa. Mikael oli bussista niin innoissaan, ettei edes kysellyt eväiden perään. Vallattiin ihan takimmainen penkki, josta Mikael jaksoi katsella autoja 40 minuuttia ja kertailla itsekseen minne mennään ja keitä kaikkia tavataan. Lopilta sitten hän kampesi syliini istumaan, ilmoitti menevänsä nukkumaan ja kaksi minuuttia siitä veteli on sikeitä tyytyväisenä.

Mikael on oikeasti varmaan parasta matkaseuraa ikinä, vaikka äitinkin piti olla skrappina huomaamaan kaikki rekka-autot ja traktorit. Bussimatka vaihtui autokyydiksi Varkaudessa ja Mikael nukkui koko matkan Savonlinnaan asti. Eilen ehdittiin käydä moikkaamassa kummia ja muuten ollaankin oltu tässä mummon ja pikkuenojen tykönä. Nyt on meneillään tosi helppo ikä kaiken puolin, Mikael osaa nukkua kylilläkin hienosti, kunhan muistaa ottaa Herra Kilpparin mukaan.

Ps. Meidän pitäisi muka käydä heti aamusta ostamassa uusi NHL-peli, mutta taidetaan epähuomiossa mennä mielummin torille ostamaan  lakuja ;)

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...