2012/09/26

Jokaiselle vähän jotakin


Aloitan nykyisin useimmat aamuni niin, että olen luonut Spotifyhin oman soittolistan, jolla olisi tarkoitus saada se piristysruiske jo 06.30 joka aamu, kahvikupin kanssa kieltämättä ihan kiva kombo. Olen huomannut, että niinä aamuina, kun Marko ottaa tämän ns. aamuvuoron, niin kaikki menee päin persettä. Minun on ehdottomasti saatava tehdä asiat itse ja tasan siinä samassa järjestyksessä, kuten aina ennenkin. Pakkomielle? Ehkä vähän.


Pötsin kasvatusta Kotipizzalla jatkettu. Huppari ratkeaa jo liitoksistaan, mutta se lentääkin roskikseen heti raskauden jälkeen ( Miksi Ginatricot ei enää tee tuon mallista pitkää hupparia?!! ). Piti laittaa tänään päälle muutakin, kuin collarit, kun Mikael tahtoi ehdottomasti mennä bussilla kiippatorille.

Käytiin kiertelemässä kirpputoreja ja kauppoja sitten koko perheen voimin. Havaitsin selvästi vaunuihmisten räjähtäneen määrän keskustassa ja muistin, että lapsilisät ovat tileille kilahtaneet. Pääsin vihdoinkin apteekkiin ( ystäväni huuliherpes kylässä ja naamanpesuaineet loppu ) ja hakemaan postissa lojuneet paketit. Ja ostamaan maitoa ( jota kuluu pelkästään närästyksen hoitoon melkein litran päivässä..).


Pikku2 sai kirpputorilta bodyn ja ypyn


Vihdoin sain siis kauan kaipaamani H&M:n paketin, jonka sisältö oli tällä kertaa ainoastaan Mikaelille. En muista milloin olisin itse viimeksi Mikaelille mitään hommannut, joten halusin vähän piristystä vaatekaappiin. Saatiin pojan mielestä hieno "pöntä"paita, farkut, joissa riittää pituus, mutta muuten pysyvät laihalla lapsella jalassa, neonkeltaisen/-vihreän hupparin ja perus pitkähihaisia trikoopaitoja.Lisäksi erittäin suuri kivi vierähti sydämeltä pois, nyt on Mikaelillekin KAIKKI talvitamineet hommattu ja voidaankin odottaa pakkasia. H&M:n paketista paljastui karvahattu ( johon viime talvena rakastuin ) ja Sokokselta löytyi alekorista Reiman toppahanskat ja käytettyjen lastenvaatteiden kirpputorilta Marko osti meille Kuomat talveksi. Meillä on valmiina huivit, villasukat, kevyttoppapuku ( kiitos mummon ), siistimpi toppatakki ja -housut ja ryönäkeleille käytettynä saatu toppapuku.

Tälläistä meille, materia tuo hetkellistä onnea.
( VAIKKA UNOHDIN NE KIROTUT TORTTUTARPEET SINNE ISOON KAUPPAAN!! )

6 kommenttia:

 1. Mä olin jo että "mitämitä, ostoslistassa ei mainita torttutarpeita" ja niinhän siinä sitten olikin käynyt. Noh, miehen vika taas, kun ei muistuttanut (eihän sitä voi olettaa, että raskausaivo mitään muistaisi)! ;)

  - Piia

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia! Ja ihanan värinen tuo huppari? joka on hm pinossa :))
  Meidän jätkältä puuttuu vielä talvivarustuksesta öööö, melkeinpä kaikki :D saa nähdä jos viime talven haalari mahtuu päälle, mutta kengät on ostettava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :--D joo oon alkanu uskaltaa ostella rivoja eikun siis kirkkaita värejä!

   Poista
 3. Mä kävin kans tänään tuhoamassa tilini melkein miinukselle keskustassa ja huomasin saman ilmiön, vaunuja ja rattaita oli ihan järkyttävät määrät liikenteessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvä, kun mihinkään hissiin meinannu mahtuu ja sai vaan pahoja katseita, kun koitti hyllyjen välistä mennä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...