2012/09/19

Kurkistus Vauva2:n vaatekaappiin

Kuten aikaisemmin jo vihjailin, niin koska kyseessä on taas talvivauva ja taas poikavauva, niin vaateongelmat ovat oleet suhteellisen helppoja ratkaista tulokkaan kohdalla. Tietysti pikkuveli joutuu alistumaan kohtaloonsa käyttää veljensä vanhoja vaatteita, mutta Mikaelkin sai lähes jokaisen vaatteensa käytettynä ( ja saa edelleen! ) joten aika tasan menevät murot tälläkin kertaa.

Olen aina tykännyt pukea Mikaelia mustaan, valkoiseen, harmaaseen ja vihreään. Viime aikoina olen löytänyt pojan päälle punaista ja oranssia ja todennut, että värit ovat paljon kivempia, kuin harmaus.
Essin vika on se, että turkoosi ja varsinkin keltainen ovat tulleet uusina tuttavuuksina ja se näkyy Vauva2:n vaatteissa. Miksi poikaa ei voisi pukea keltaiseen, oranssiin, turkoosiin ja violettiin? Mikaelille ei ainakaan koskaan tuo tavallinen sininen ole ollut mitenkään erikoinen.Vauvalla on muutamat sukat ( muista ostaa muutamat lisää! ) ja ei muuten uskalleta ostaa pienimpiä sukkia, koska isoveljensäkin syntyi suksien kera.  Muutamat sisätossut, joita nyt ei varsinaisesti tarvita vauvalla, mutta jotka ovat aivan ihanat ( ruskeat Mikael sai ukiltaan ja nuo " converset " ostin nettikirppikseltä ja se menee varmaan vähän isommalle lapselle, kuten ne meidän himoihanat Adidaksen kengätkin ) ! Villasukkia ja lapasia varmaan yhdelle tarpeeksi ja sisämyssyissä uskon, että noilla kahdella selviää, onhan ulos tamineet sitten erikseen.


Mikaelilta on jäänyt kaksi nallepukua, fleecepuku ja villapuku toppapuvun alle laitettaviksi, joten välikerroksista tuskin tarvitsee huolehtia. Omistamma kolmet housut koossa 56 ja ne nyt eivät kauaa päälle mene, joten olen panostanut hamstraamaan kokoa 62 enemmän. Uskon, että pärjäämme myös muutamalla koon 56 yökkärillä ja nuo " paksummat " paidatkin ovat lähinnä oman silmän iloksi, vaikka en olekaan varma ovatko ne täysin tarpeellisia, kun vauvalla on aika pitkälti aina pitkähihainen body päällä.  Silmät tykkäävät ainakin ja varsinkin tuo Tutan pingviinifleece <3
Koitan välttää kauheaa vaatemäärää, koska sitten on isompi työ myydä ja antaa vaatteita pois.Vauvalla on toppapuku, havaitsin koon 62 hyväksi, koska se meni Mikaelillakin ihan koko talven olematta kauhean iso kuitenkaan ( äippäpakkauksen pukuun verrattuna ), tämänkin mummo on lapsenlapselleen ostanut. Omistamma myös beibille nyt 3 potkarit koossa 56 ja useammat sitten koossa 62, koska tooosi äkkiä nekin käyvät pieneksi. Bodeja onkin sitten saatu sen verran, että lukumääräksi sain lyhyellä matikalla 11 pitkähihaista ja 4 lyhythihaista, kaikki kokoa 56cm. Koitan olla ostelematta kauheasti enää tätä pienintä kokoa vaan keskittyä satsaamaan niihin kokoihin, jotka kestävät pidempään.


Tähän on otettava huomioon, että mukaan tulevat tietty äippäpakkauksen vaatteet ( varsinkin töppöset yms ), joten en usko, että tässä joutuu enää henkihieverissä ostelemaan vaatetta, otan kyllä mielelläni vastaan kaikkea, mutta koitan olla maltillinen, lemppareita ei ehdi kuitenkaan käyttää niin paljon, kun tahtoisin.
Muita tulevia hankintoja: tutit, pullot, vaipat yms, sälä!

12 kommenttia:

 1. Meillä on kans toi seppälän keltanen neule (:

  VastaaPoista
 2. Tosta violetista sen verran et se väri sopii nooalle sika hyvin ja mein molon violetti haalari on inana! :--)

  VastaaPoista
 3. Kivoja vaatteita! Meidän Lucaksella (12/11) oli toi sama Lassien haalari koossa 56 ja jouduttiin vaihtamaan se maaliskuussa kokoon 68. Se 56 oli kyllä ihan jätti synnäriltä lähdettessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D oisin toisaalta halunnu nähä miten vauva uppoo äippäpakkauksen pukuun ;)

   Poista
 4. Hei mulla olis ainaski kaks niitä pieniä mam-koliikkipulloja (sininen ja vihree) ja sit ois yks ainun pikkunen normipullo :) Tai no pikkupulloja on useempi, mut haluuks välttämättä pinkkiä teijän pojalle? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiinnostaa! ( mutta mitä ihmettä tähän saa vastata olematta sukupuolirasisti ja paksa mutsi, kun jätän sen pinkin väliin ;) )

   Poista
  2. Hahhah :D Mä voin kiikutella niitä pulloja sulle sitten tässä kuhan muistan :)

   Poista
 5. Kääksis mä en oo juurikaan vielä vauvelin vaatteita miettinyt, enkä kyllä muutakaan. No pinnis ostettiin ja sitten meandin velourhaalari, koska Nooallakin oli vastaava ja oli ihan huippu! Toi velouri on kyllä kokoa 62/68 ja aika iso, menee sitten keväämmällä..
  Pitäs kattoo mitä Nooan vanhaa vaatetta meillä on jemmassa, aika paljon ollaa myyty eteenpäin.. Ja Nooahan syntyi keskelle heinäkuun helteitä, joten pieniä lämpösiä vaatteita meillä ei ees oo. Eikä mulla oo hajuukaan talvivauvan tamineista!

  Oon miettinyt, että hankitaako ollenkaan toppahaalaria. Meillä on vaunuihin lämpöpussi, jossa Nooakin matkasi ekan talven ihan sisävaatteissa plus fleecessä. Turvakaukaloon jos hankkisi myös lämpöpussin niin oisko se toppa sit niinkään pakollinen...

  Äitiyspakkausta ei tällä kertaa oteta, ostelaan sitten sillä rahalla vaatetta vaikka joulun jälkeen aleista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ite tuota ä-pakkausta niin kauan, kunnes se uusi julkaistiin. Voin neyttää hakemista marraskuun lopulle ja toivon todellakin, että saadaan uusi pakkaus. oltas varmaan käytetty raha petivaatteisiin yms. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...