2012/09/16

Rv 25+0 ( pötsin valokuvaussessiot )

En ymmärrä, mun pötsi on oikeasti ihan HILLITÖN ( hillittömästi suurempi ) paidan kanssa ja illemmasta, kuin noihin kuviin vertaillessa. Viikot paukkuu nyt poksnaks 25, eli 15 viikkoa enää karkeasti arvioituna Vauva2:n syntymään. Olot ei vieläkään ole hyvät, selkäsärky löysi takaisin ja närästys on herkässä, turvotus tuntuu jo tässä vaiheessa ultimaattiselta ja mahallaan nukkumisesta on nyt ollut pakko luopua.

Vauva2 on hyvin liikkuvainen yksilö, joka vielä pyörii päivittäin erilaisissa asennoissa ja muljauttelee jäseniään sopivasti tuonne kylkiluiden tienoille. Vauvaa odotellaan malttamattomasti, vaikka se synnytyspelko uhkaakin viedä kaiken kivan raskaudesta nimimerkillä " oksennan_jos_katson_synnytysohjelmia_92 ".

Ei ihmeellisiä mielitekoja, tucca ja naama ovat kauniissa kunnossa, eikä suonikohjuja ole bongattu ( arpia kyllä senkin edestä ).

Ps. Tänään päästään vihdoin kotiin. Kyllä tää reissaaminen alkaa jossain vaiheessa kyrpimään.


10 kommenttia:

 1. Täällä kans ei kyetä enää nukkumaan mahallaan. Nyyh. :D

  VastaaPoista
 2. Näinkö teidän perheen kävelemässä Inkilänmäen Antikkalan puoleisella laidalla tänään joskus viiden jälkeen? :D

  - Piia (blogistalkkeri)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näit kyllä, saatiin itsemme ulos kauheen tortillaähkyn jälkeen ;)

   Poista
 3. Hahaa! Me oltiin menossa Cittarille. Hiemanko oli ultimatebongaus, nimittäin liikkuvasta autosta, takaapäin! :D Jotenkin vaan ajattelin, että "hei, tossa ne nyt menee" ja sit vielä jouduin mieheltä kysyyn, että "oliks toi nainen raskaana" ja selitin sit sille, että miks haluun tietää :D Mies sano heti, että oli vauvamasu, mut ei takaapäin kyl yhtään huomannu! Mut semmonen melkein sukua julkkikselle fiilis tuli :D

  -Piia (joka tulee sit ens kerran jutteleenkin)

  VastaaPoista
 4. Mullahan on ihan samankokoinen ja olen viikolla 24 niin ja sen on ollut jo tuon kokoinen viikosta 22 lähtien. Mähän vasta iso sitten olenkin...A-P-U-V-A!

  Kyllä sulla on vaan juuri passeli masu! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...