2012/09/28

Stig, voisitko mennä pois päästäni?


Ääh, miksi tämä soi jatkuvasti päässä?

Näin tuossa joku aika sitten Citymarketissa kassajonossa edellä olevan mummohenkilön ostoskorissa tämän cd:n ja näin elävästi jo mielessäni, miten herttainen rouva olisi pukeutunut leopardikuosiseen ihonmyötäiseen mekkoon ja punaisiin korkkareihin ja tämä soisi taustalla. Etenkin kertsin kohdalla olisi puuhkahuivi viuhunut lassona pään yläpuolella ja sitten yhtäkkiä olisi ilmestynyt pusikosta paidattomia latinomiehiä..Siitä lähtien tämä on soinut päässä lähes taukoamatta.

Vaikka tää kappale on tarttuva ja ihan jees muutenkin, niin silti kaikella kunnioituksella Stig, poistu jonkun toisen päähän tai mene ottamaan ryyppy. Tiedän tämän menneen yli, koska tanssahtelin ja lauleskelin tätä keittiössä ihan tunteella ( samalla valmistaen possukastiketta ) ja alakerran naapuri alkoi nauraa, kun oli kuullut avoimesta ikkunasta koko esityksen..
Ei hävetä ei..

7 kommenttia:

 1. Hahhah, voi ei! Mut varo vaan, kohta Mikael lauleskelee tätä kans, jos kovin innostut ääneen hoilaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikaelin mielestä " leijonanmetsästys-laulu " on 100 kertaa parempi

   Poista
 2. En oo varmaa ikinä kuullu tost biisist ku ton puumaa mä metsästän kohdan, mutta nyt oli ihan pakko kuunnella kuinka mukaansa tempaavasta kipaleesta onkaan kyse :D !

  VastaaPoista
 3. Hehe. Me oltiin poikaystävän kanssa blockfesteillä ja siellähän se selvis, että kuule määpäs asunki stigin kanssa. ;-) tai no, kaksoisolennon. Vieläki naurattaa, kun joku tuli ihan nimmariakin pyytämään, useimmat tyytyivät vaan etäämmältä huutelemaan stigiä. :-D ja liityin lukijaksi - viimeyönä selailin blogiasi hävyttömän kauan, lempparilistalle nousi saman tien!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, julkkispuoliso ;)
   Teretulemast joukkoon, oonkin kyyliny sinuu jo jonkun aikaa, mutta kommentoinnin suhteen olen valitettavan patalaiska yksilö.. :D

   Poista
  2. Eikä, mitenkä hauskaa! Jätä toki kommenttia ens kyyläreissulla, ilostuttaisit. :-) mua taas harmittaa että löysin sun blogin vasta viimeyönä, se on yleensä aina paskin aika alkaa lukemaan mitään järisyttävän mielenkiintoista, kun herätys on aamulla nollaviis :-D ......

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...