2012/09/30

Vauhti kallossaan ja bensaa suonissaanVaikkei me tietoisesti olla opetettukaan Mikaelia olemaan poika, niin kyllä se vaan selvästi poikalapsi on, vaikkei vaippaan katsoisikaan. Mikael on nimittäin uskomattoman kiinnostunut autoista.
Mikael osaa nimetä varmaan kaikki liikenteessä liikkuvat kulkupelit mopoista, tiehöyliin ja roska-autoista pyöräkuormaajiin, osataan niiden värit ja hyvä ettei merkitkin. Mikael lukee kaikista mieluiten autokirjoja ja jää tuijottamaan auto-ohjelmia yhtä herkästi, kuin lempipiirrettyjä. Poika on myös kova esittelemään lelukopastaan omia autojaan kaikille vieraille.

Ikuistin tänään pojan katsomassa TopGearia nauhalta, oli maissia eväänä ja opeteltiin samalla olemaan ilman vaippaa ( potta ja pyyhe käsien ulottuvilla!! ). Oli se vaan niin intensiivistä tuijotusta, kun eriväriset autot vilahtivat ruudussa. Tuleekohan Mikaelista rallikuski vai autokorjaaja? Tykkääköhän pikkuvelikin autoista?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On ihana! Nyt se huutelee tuolla " Kukkokiekuu!1 " ja kello on jotain vasta vaille kahdeksan aamulla... -.- <3

   Poista
 2. Ihana! :) Meilläkin poika on niin autojen ja muiden moottoriurheilujen perään, lemppariohjelma isin kanssa onkin Virittäjät :D Ja muut moottorikelkka ja ralliauto videot youtubesta :)

  VastaaPoista
 3. Onkohan meidänkin tyttö sitten poika :D Hänkin pienestä pitäen ollut autoista kiinnostunut. Nyt 2v osaa jo monet merkitkin ulkoa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...