2012/09/30

Viimeinen kolmannes?

Rv 27+0, nytkö se viimeinen kolmannes alkaa? Mihin tää aika katoaa?
Toisaalta voisin pikakelata tän elämän tonne tammikuulle, silloin meillä viimeistään pieni odotettu nyytti kotona. Tahdon mun vauvan nyt heti kotiin tänne rakkaittensa luokse, olen jo nyt lopen kyllästynyt raskauteen ja tiedän, että tämä toistaa itseään, mutta olen katkeroitunut jo niin tähän, että muut pystyvät raskaudesta nauttimaan ja minä en, että olen lakannut ajattelemasta koko asiaa. Tähän vaikuttaa myös se, että tulee synnytys väkisin koko ajan mieleen. Vauva on varmasti aivan yhtä ihana ja rakas, kuin Mikaelkin, mutta olen vihdoin alleviivannut sen, että tämä tosiaan on viimeinen raskauteni, en kestä tätä oloa enää yhtään. Toinen kolmannes jäi mieleenainoastaan närästyksenä ja selkäkipuna.

Eli se ihana ja kultainen keskiraskaus karkasi taas käsistä, joten tämä tuska vaan pahenee loppua kohti. Otin masukuvankin aamulla, mutta maha oli aivan karsean näköinen, muoto oli muuttunut tosi hurjasti ja itku pääsi, kun en " onnistunutta " kuvaa saanut. Saatte tyytyä tähän kuvaan, missä on turvallisesti vaatteet päällä.

rv 27+0

Nää raskausaiheiset postaukset vaikuttavat itsestänikin masentavilta, mutta hyvähän kaikki tuntemukset on rehellisesti kirjata ylös, sillä sitten, kun jälkeenpäin iskee vauvakuume, niin luen jokaisn tekstin huolella ja tunteella läpi. Tähän en enää vapaaehtoisesti ryhtyisi, vaikka joskus haluaisinkin kolmannen lapsen. Jos sellainen on pakko saada täydentämään meidän onnea, niin adoptoidaan kyllä sitten. Olo on masentunut syksystä ja sitten tästä raskaudesta, syön suruuni ja eristäydyn ihmisistä, täällä Kuopiossa on yksinäistä, mutta yhden uuden kaverin olen onneksi saanut ( <3 Sanni ).

Typerä stressihuuliherpes, typerä Markon silmätulehdus ja typerä Mikaelin kuiva iho ( käydään näyttämässä neuvolassa ). Ihana Allu on ollut täällä koko viikonlopun naurattamassa lasta, vaikka jostain syystä Mikael on sanonut " hullu eno suihkuun! ".Onneksi maanantaina saadaan Savonlinnasta lisää vieraita ja käydään Ikeassa, voisin myös aloittaa listaamaan isyyspakkaukseen tarvittavat osat, suunnitella joululahjat ja -kortit ja siivota varaston. Kaiessa kurjuudessaankin tää elämä on aika ihanaa.

Ps. Mikael on oppinut laulamaan!! Suurimmat hitit Leijonanmetsästyksen jälkeen ovat " puupa pete, kaikee kookee " ja " Timppa, hei timppa!!..Timppaaa ", ihana lauluääni <3

13 kommenttia:

 1. Oikeesti mihin tää aika katoaa?! Kohta teillä on vauva:)

  Toivottavasti tohon mikaelin ihoon löytyy selitys. Mulla itellä on atopia ja se puhkes noin +1vuotiaana. Nyt kopkop ei oo muutamaan vuoteen ollut mitään oireita.

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, keskiraskauden hehku jäi kyllä kokematta... Mulla on päällimmäisinä tunteina lähinnä väsymys, itkuherkkyys ja ärtymys. Oon ihanaa seuraa :D
  Olo on turvonnut ja pöhöttönyt, semmonen kuin ois vetänyt sipsii ja popparii kaks viikkoo joka ilta. Ja ennen joulua pitäs ehtiä ja jaksaa miettiä vaikka mitä.

  No mutta tehtiin me mitä vaan, joulu lähestyy ja sitä myöten myös vauvojen saapuminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian saadaan meidän pienet!!Markon mielestä odotan joulua enemmän, kuin vauvaa ;)

   Poista
 3. siis mitä, ootko sä jo noin pitkällä! :o justiinhan sulla oli rv 12! voi herran jumala, mihin tää aika tosiaan katoaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no pitkällä ja pitkällä. Voisin olla jo mielummin maaliviivalla.

   Poista
 4. Mä oon jo kadottanut kaiken uskon kultaiseen keskiraskauteen, kun oon molemmat raskausajat oksentanut vessassa 24/7 ja nytkin alkaa pienet sievät liitoskivut kummitella. Hehku ja energia, what?! Ei oo näkyny...

  Itse kans epäilen, ettei tässä kaiken kurjuuden keskellä (oksetuksen lisäks typyllä ja mulla törkee nuhakuume ja miehellä atopia äityi pitkästä aikaa niin tappavaksi, että saikin sit diagnoosiin lisäks psoriasiksen ja kilon lääkkeitä) ehdi uutta vauvaa fiilistellä, joten luotamme siihen, että totaalinen rakastuminen tulee kuvioon vasta sitten ensinäkemällä. Ehtiihän sitä sittenkin :)

  Tsemppiä!

  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei sitä saatanan hehkua olekaan!!
   Eiköhän sitä vauvaan rakastu aivan hetkessä! <3

   Poista
 5. <3

  Mä toivon niiiin paljon, että viimeinen raskauskolmannes menis hyvin, vaikka faktahan se on, että olo tuskin tulee ainakaan helpottumaan... Kunpa voisit nauttia tästä raskaudesta, jos se kerta viimeiseksi jää! Mutta muista, että vaikka raskaus ja synnytys olisi kuinka kamalaa, on palkinto siitä aivan mahtava, jota et varmasti tule katumaan :)

  Tsemppiä, tullaan piristää teitä taas joku päivä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vaikka kumpaakin :D Meidän neiti ois ollu kuule tänään niin aurinkoinen, että! Mut eiköhän se karju taas ens kerralla, ku tullaan vierailemaan :D

   Poista
 6. Olet haastettu blogissani http://iinamau.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...