2012/10/05

Herkillä? No en edes...
Saisin varmaan kirjoitettua kirjan jo pelkästään niistä tuhannesta asiasta, josta raskaanaoleva voi mielensä pahoittaa.

Käytiin eilen torilla markkinoilla ja hetken siellä kierreltiin ja silmiin osui ilmapallokauppias. Poikahqn bongasi autopallon ja tottahan me ainokaisemme onnea ihastuneena vierestä katsoneina vanhempina päätimme hemmotella ja ostaa pallon. Ilmapallokauppias sitoi palloa jo kiinni rattaisiin, kunnes tajusin miettiä mitä lysti kustantaa.

20e!!!!! Yhdestä fucking ilmapallosta?!! Ei siinä enää viitsinyt paljoa alkamaan perua kauppaa, kun pojalla oli jo naru kädessä ja silmät säkenöiden höpötti että punaisesta autopallostaan. Kiltisti pulitettiin ryövärihinta. Että pitikin olla taas tyhmä.

Murjotin koko aamupäivän erittäin loukkaantuneena koko elämääni kohtaan ja pidättelin raivokiukkuitkua kaalilaatikkoa tehdessä. Kyllä voi pieni prinsessa mielensä pahoittaa. Marko kuitenkin lohdutti: poikahan tykkää pallostaan ja se on pääasia, omalle lapselleen voi välillä vähän ostaa kivaa.

..silti näen punaista, kun näen sen foliohirvityksen asunnossamme.

11 kommenttia:

 1. No on kyllä hinnat kohillaan ilmapalloissa :-D apua! täytyykin kiertää markkinat kaukaa! Muutenkin lasten lelut on ihan ylihinnoteltu.. nimimerkillä: äiti joka ei voinut sanoa ei pojan 24e maksavalle kuorma-auto/traktori viritelmälle..

  Mutta mitä muuta teille kuuluupi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noo, tuo lelukauppa Partanenj on aika paha.. ;)

   Hyvvää kuuluupi! Voisit soittaa?

   Poista
 2. Kääk :/ Muutamien markkinoiden kokemuksella voin suositella, että ennen torille menoa käy ostamassa pallon Tiimarista tai Anttilasta, jolloin sen saa 5-10 eurolla ja pallokauppiaatkin jättää rauhaan, kun näkee, että lapsella on jo pallo. Mutta toisaalta itse kyllä tiputan pari kymppiä vähän väliä vaikka mihinkä turhuuksiin, joten ehkä kerran vuoteen vois sen isomman, hienomman ja kalliimmankin pallon ostaa lapsen iloksi...

  Hyvä pointti Markolla, älä sure muru! :)

  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla teen juurikin noin. Mutta 20 euroo..sillähän sais jo vaikka mitä..

   Poista
 3. Heh, tietty näet punaista, eikös se pallo ollutkin punaine ;)

  VastaaPoista
 4. Aika järkyttävän hintanen ilmapallo :/

  VastaaPoista
 5. hah, itekin oltiin tuolla eilen ja ne ilmapallot osu mua tuulessa päähän :D
  aika överihintasia kyllä :(
  -jessi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan osaa :/
   Joo, oikeesti puolen viikon ruokaostoksetki sais tuolla rahalla!

   Poista
 6. No huh. :O Onneksi asutaan landella. Täällä oli vappuaattonakin foliopallot 5-10e, eli ihan siedettävän hintaisia, kympin kun sai pulittaa lasta isommasta barbababasta. Me tosin jäätiin ilman, jono pallokauppiaalle oli jäätävän pitkä. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...