2012/10/08

Pötsin kasvurapoPahoittelen mahdollista herutusta.

Olen tässäkin raskaudessa saanut kuulla koostani tai no mahani koosta nyt ainakin. Geenit eivät ole minun puolellani tässäkään asiassa, meidän suvussa tuntuu olevan tätä " isopötsisyyttä " liikkeellä. Ompahan raskausmahan näköinen jos ei muuta positiivista keksi. Äippäfarkutkin puristavat ja ahdistavat iltaa kohden ja varsinkin tissien hillitön kasvaminen on alkanut ahdistamaan ( ja en viitsi hengailla julkisesti ilman liivejä. Saa nähdä mahdunko edellisiin imetysliiveihinkään!! Ja mitähän näistäkin kannuista jää enää jäljelle? Veikkaan patalappuja. ). Joka tapauksessa, toivottavasti tämä on viimeinen kerta, kun olen näin iso sillä uskon polvieni ja selkäni sanoutuvatn irti tässä lähiaikoina.

No eihän minun lähtömahakaan ollut pienimmästä päästä, vaan jo kerran venynyttä ja roikkuvaa nahkaa, joka turposi jo ekojen viikkojen aikana hillittömiin mittoihin. Olen entistä motivoituneempi aloittamaan oikean salitreenin ekaa kertaa elämässäni heti tämän raskauden jälkeen ( noh en ehkä nyt kirjaimellisesti ihan heti.. ) koska tämä kone ei enää yhtään raskautta taida läpikäydä, on näissä kahdessa ollut ihan tarpeeksi. Muutenkin kaipuu " vanhaan kroppaani " on suuri. Mutta ehkä vähän salaa yksin ja salaa nautin näistä pyöreistä muodoistani..

Edellisessä raskaudessa unohtui mitata vyötärönympärys viimeisillä viikoilla, mutta tässä raskaudessa koitan muistaa senkin asian. Arpia on tullut vaan tonne jenkkiksien kohdalle samalla lailla, kuin viimeksi ja jos olen yhtä onnekas, niin muualle ei sitten tulekaan niitä. Mahan muoto on ihan erilainen, kuin Mikaelista. En tiedä jophtuuko se aikaisemmasta sektiosta, mutta vatsa vähänkuin roikkuu edellisen havan päällä (?). Masun asukas sen sijaan on hillitty potkunyrkkeilijä, jolle illat ovat parasta aikaa meuhkata. Olen melko varma, että Mikaelin ääni on vauvalle tuttu, sillä se saa selvästi eniten liikettä aikaan.

Näillä mennään, olen voinut viime viikon hyvin ( puun koputus!! ), selkä ei ole ollut kauhean kipeä ja närästystä oli vain yhtenä päivänä!! Supistanutkaan ei ole, vaikka eilen lenkkeilin rattaiden kanssa tappoylämäkiä. Ainoa, mikä on ollut vähän epämiellyttävää on ollut se, kun Vauva2 työntää jalkojansa (?) kylkiluiden alle.

12 kommenttia:

 1. Aivan älyihana masu! :) Kyllähän tuo edellinen sektioarpi ainakin mulla kiristää ihan hyvin, joten ei mikään ihme jos masu on muovautunut siihen päälle.

  Ja vieläkään en näe kyllä mitään ylimääräistä sun vyötäröllä (vauvamasun lisäks! :D), mutta ihan hirmuisen hyvä juttu, jos ja kun motivaatiota löytyy asioihin mitä itse tahtoo tehdä. Siinä Inkilänmäen jyrkemmällä puolellahan on ne kivat portaat, joita voi lenkkeillessä ravata. Tai jos tulee tarve synnytystä vauhdittaa, niin ne auttaa siinäkin? Mä juoksin viimeks KYSillä portaita supistusten toivossa, kivempi olis ollu olla raittiissa ulkoilmassa! :D Etenki kun en ollut ainoa isomasu joka niitä KYSin portaita ravasi...

  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelinkin jo, että juoksen sitä mäkeä ylös ja alas, kun kyllästyn tähän odotukseen viimeisillä viikoilla ( jos ei ole ihan tappopakkasia, inhoan kylmää! )
   Miusta tuntuu, että kaikki rasva ja läski menee selkään (?!) ja reisiin. Muthei, ei ainakaan talvella palella, jos on hyvä rasvakerros?

   Poista
 2. Vauvamasu on niiiin kaunis <3 Voisin koko päivän ihailla tuota sun isoa mahaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin edelleenkin vaihtaa sun kanssa mahoja ;) Haluun kanssa siron paketin, kun joudun taaperon kanssa konttailemaan ja ähisemään vielä viikkoja :D

   Poista
  2. Ei tämä nyt kovin siro enää ole, mutta huomattavasti pienempi kun sinun masu :D Mä en ymmärrä miten sä jaksat konttailla siellä lattioilla vielä :D Miten sieltä pääsee ees ylös sen jälkeen ?

   Poista
  3. Pakko kontata ja kyykistellä :--D Yleensä ylös pääsee ähisten ja puhisten punkeamalla naama punaisena.
   Kerran en päässytkään ja oli itku aika lähellä..

   Poista
  4. Haha, sain niin hyvät naurut kun kuvittelin tuon tilanteen :D

   Poista
 3. En usko että oon koskaan kommentoinu sun blogiin vaikka oon seuraillu teidän elämää varmaan vuoden verran kohta. Mutta pakko sanoo että minusta sulla on aivan älyttömän hyvä blogi juuri sen takia että kerrot asiat miten ne on. Raskauden ja taaperoarjen huonotkin puolet. Etkä kaunistele asiaa yhtään.
  Itsellä ei ole lapsia niin en voi samaistua suhun mutta minusta on silti ihanaa että kerrot totuuden, eikä kaikki ole aina vaan ihanaa ja lapsi aina ihana ja raskaus ei oo aina maailman ihanin asia. Jatka samaan malliin! :)
  ps. ja niin söppänä tuo Mikael :)
  pps. etkä oo yhtään paksun näkönen vaikka valitatkin painoasi :) (lukuunottamatta raskausmasua siis ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista.
   En tiedä, voihan olla, että muilla se vauva- ja taaperoarki onkin aina ihanaa ja helppoa. Pystyn kertomaan vaan meidän arjesta, en näe tarvetta kaunistella asioita, varsinkin, kun joskus sitten luen tätä myöhemmin, niin ompahan kirjoitettu niin, että en voi aika täysin kullata muistoja ;)
   Kiitos vielä!

   Poista
 4. Täällä ootellaan ensimmäistä, viikkoja tänään tasan 26. Mieltä kivasti viime aikoina ylentäny tulevan anopin kommentit " ootpas pyöristyny" " kyllä tuo sinun takapuoli on levinny" Painoo tullu max 5kg ja omat farkut jalassa mennään muuten, mutta nappi ei mene kiinni. Voin jotenkii samaistua siihen tunteeseen, ku kokoo kommentoidaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää vaan olla välittämättä kommenteista, niin ei tuu paha mieli :)

   Poista
  2. ehkä se joskus vielä onnistuu :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...