2012/10/31

SYPE-poli ( neljäs käynti )


Ensimmäinen mukava käynti takana. Pääsemmä synnytystapa-arvioon viikolla 36 ja kätilö oli kuulemma sitä mieltä, ettei ketään voida pakottaa synnyttämään alakautta ja pelkoni riittäisi syyksi sektiolle. Toivotaan nyt, että lääkäri olisi samoilla linjoilla.

Olin niin helpottunut käynnin jälkeen, että söin kokonaisen suklaalevyn ihan yksin! Eikä ollut yhtään morkkis jälkeenpäin.

11 kommenttia:

 1. Täälläkin on tänään mennyt suklaata, ostettii oikein semmonen rasia! :) Ja kiva kuulla, että oli vihdoin oikeasti hyvä käynti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaa <3 pitäs kuitenkin ehkä reipastua syömään terveellisesti, kun enää kaksi kuukautta tätä raskautta jäljellä ;)

   Poista
 2. Kiva kuulla, pidetään peukut ja varpaat pystyssä, että saat haluamasi sektion! :)

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuutta! Oli päivän paras uutinen kuulla, että vihdoin sait sypeltä hyvän kokemuksen <3 Jatkat vaan samalla linjalla ja nyt sulla on kätilö tukena, niin pakko sen lääkärin on uskoa. Jos ei usko, niin pyydät toisen lääkärin. Ketään ei voi pakottaa ja kyllä sä äitinä tiedät mikä on parasta sulle ja vauvalle! Huippua Sini!

  - Piia

  Ps. Tuo suklaalevy on _niin_ pientä :D
  Pps. Omalla sype-käynnillä mietin sua ja toivoin, että saisit saman kätilön ku mulla oli, kun se oli niin kiva ja kannustava. Ehkä se olikin sama :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru!
   Saattoi olla sama kätilö :), mukavalta vaikutti!
   Hei sie, muistahan tulla nykimään tänään siellä Matkuksessa jos tunnistatte ;)

   Poista
  2. Oli porukkaa ku pipoa! Ei nähty teitä, vaikka kovasti bongailin ympäristöä (tsekkasin kaikki vauvamasut extra-tarkkaan) :D Joskus toiste sitte :)

   - Piia

   Poista
 4. Hienoa. Mahtavaa kuulla, että käynti on ollut positiivinen.. :) Peukut vielä pystyyn, että lääkärikin huolesi ymmärtää..

  VastaaPoista
 5. No viimeinkin positiivinen käynti, hienoa! :-)
  Tsemppiä vielä lääkärikäyntiin, muistat vaan olla tiukkana!

  VastaaPoista
 6. Miksi tehdä lapsia jos ei "uskalla" synnyttää luonnollisesti alakautta... en ymmärrä, en. Erikseen on tietysti sektio vauvan ja äidin hengen pitimiksi tehtynä, mutta että SIKSI KOSKA ÄITIÄ PELOTTAA. en kertakaikkiaan käsitä moista, riskit on paljon suuremmat kuin alakautta synnyttäessä. imetyskin lähtee useammin paremmin käyntiin kun ei tehdä turhaa sektiota..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...