2012/11/09

Äitiyspakkaus 2012-2013 - SAAPUNUT
Ei minun tarvinnut itse edes avata pakettia..Vauvalla on kyllä niin reipas isoveikka..

Minä tykkäsin sisällöstä, tykkäsin myös 2010 vuoden pakkauksesta tosi paljon, mutta tämä oli ehdottomasti kivempi/parempi ja olen aika varma, että KAIKKI pakkauksen vaatteet tulevat meillä käyttöön vauvalle. Siilimakuupussi ja ne turkoosit telttakuvioiset vaatteet olivat minun ehdottomasti suurimmat suosikit. Yllätyin muustakin tarjonnasta positiivisesti, ainoastaan kestovaipat taitavat olla meille turhia ja olenkin luvannut laittaa ne jonnekin, missä niitä käytetään. Pakkaus on muuten hyvin hmmm.poikamainen ( Miusta tuntuu, että ne kaikki on olleet ).

 Vauvan tuleminen on taas pikkuisen enemmän todellisempaa!

18 kommenttia:

 1. Toi paketti on ihana :) Tai mä tykkään noist pussista, haalarista jne :) Mä en sillon meille ottanut pakkausta kun se 2009 oli vähän ruma :/

  VastaaPoista
 2. Tuitui, kun noi siilet on suloisia :) tämä uusin pakkaus on kyllä lemppari mun mielestä vaikken äippäpakkauksia ole tarvinukaan.. :)

  VastaaPoista
 3. Toi siilipussi on ihana! Tää pakkaus on musta niin paljon kivempi kun viimevuotinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeassa! Jos ois tullu viimevuotinen niin oisin opttanu rahana..kauhee kun oon pinnallinen, mutta kun on vapaus valita!

   Poista
 4. Jee, nyt pääset pesee vauvapyykkiä! :) Toi siilipussi ois ollu kiva saada itelleki!

  VastaaPoista
 5. Jee nyt se tuli! :) Me otettiin rahana ja nyt vähän ärsyttää. Ei siksi, että oisin megapaljon tästä tän vuoden pakkauksesta tykännyt mutta toki oisihan niitä vaatteita käytetty. Meillä vaan mies ei tajua, että se raha mitä kelasta tuli, oisi nimenomaan vauvan kamoihin ja sen semmoisiin. No se raha menikin suurimmaksi osaksi eilen ruokakauppaan ja mua ärsyttää niiiiin paljon ettei oo tosi! Mun on varmaa parasta se loppuraha käyttää pikaisesti mm vauvan yöpukuihin ja housuihin ennenku mies silläki ostaa jotain pakastepitsaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo käytä äkkiä se raha vauvanvaatteisiin!! Minuukin ois ärsyttäny!

   Poista
 6. Meillä on kauhee pohdinta, kun ei tiedetä, että otettaisko pakkaus vai rahaa. Silleen jännä tilanne, että meillä on nyt ainakin parin kuukauden ajan ns. ylimääräistä rahaa, joten tuntuis jotenkin tyhmältä ottaa pakkaus rahana, jota ei _välttämättä_ tarvitse. Mut tuon esikon pakkaus on vielä niin hyvässä kunnossa, että toisaalta ei niille vaatteillekaan oo oikeen tarvetta. Sit taas noi siilit on ylisöpöjä... :D Onneks noilla papereilla ei oo vielä kauhee kiire!

  - Piia

  VastaaPoista
 7. Moi! Millon sä olet laittanut sen hakemuksen tosta menemään, kun itse sain jo 3vk sitten päätöksen mutta pakkausta ei ole vieläkään kuulunut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laitoin heti, kun Kela-Kerttu varmisti facessa, että uusi pakkaus on jaossa. On tästä kanssa jotakuinkin kolme viikkoa. Päätökset tuli tällä viikolla rahoista ja eilen hain pakkauksen.

   Poista
 8. Meillekin tuli n. viikko sitten! Oli kivoja vaatteita kyllä. :) Minunkin mielestä aika poikamainen paketti mutta kyllä tytöllekin sinistä puetaan! Ja pojalle oranssia, vaikka jotenki minusta tuo oranssikin oli vähän poikamainen. Oli se kyllä mukava fiilistellä sitä tavaramäärää mitä yhtäkkiä pamahti vauvalle. Todellisemmalta odotus tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. tuli oikeesti semmonen tunne, että ollaan askeleen verran lähempänä maalia!

   Poista
 9. Hei jos olet myymässä kestovaippoja pois niin täällä olisi yksi innokas ostaja Kuopion alueelta :)

  -Heidi-

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...