2012/11/12

Eka tonttu bongattu


Meillä on tänään hiippaillut tonttu jos toinenkin. Nyt pitää isin ja ehkä äidinkin käyttäytyä kiltisti tai joulupukki tuo vaan risuja aattoiltana. Minun suurin joululahjatoiveeni olisi saada vihdoin ja viimein tavata Vauva2, joten aion käyttäytyä extrakiltisti, vaikka siunatussa tilassa onkin omat erikoissäännöt, mitä kiukutteluun tulee.

Tää yks pieni sankari ei saa risujakaan ellei kohta lopeta tuota iltakiukkuaan, nukkuminen nyt vaan on totaalisen OUT ileisesti tänä iltana.

Joko siellä on näkynyt tonttuja?

8 kommenttia:

 1. Taispa täälläkin joku pikkutonttunen pyörähdellä! :) Pitääpä siis olla kilttinä. :P

  VastaaPoista
 2. Teilläpäs on aikaiset rytmit jos lapsukainen käy jo noin aikaisin nukkumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moneltakos alle 2-vuotiaan pitäs mennä nukkuun? Meillä ainakin tyttö on unilla klo. 20 joka ilta.

   Ei oo tonttuja muuten näkyny, yks uhmaikäinen marakatti vain :D Millonkahan se tajuais tonttu-jutut, vois päästä helpommalla?

   - Piia

   Poista
  2. Joo, meillä herätään jo kuitenkin ennen 7 joka aamu.. :D meille sopii tää rytmi, kun on opiskelijamiehellä aikaiset aamut ja illalla jää monta tuntia ilman lasta ;)

   Piia: Voi kumpa jo ens vuonna tajuaisi!!

   Poista
  3. Hui hui, meidän perhepiirissä ei ole koskaan pistetty lapsia kahdeksalta nukkumaan, joten itselleni tuo on outoa! :D Yleensä nukkumaanmeno aika on mennyt siihen 9-10 :) MUTTA jokainen tekee niinkuin hyvältä tuntuu. Jos aamuisin halutaan herätä aikaisin ja rytmi on muotoutunut tuollaiseksi, niin sitten pistetään lapsi aikaisemmin unille. Oh how simple is that?

   Tuokin eka kommentti oli vain tokaisu (ok, olisin ehkä voinu paremminkin muotoilla sen) ja heti melkein ollaan vetämässä suolat nenään ja sitruunat pyllyyn :)

   Poista
  4. Tän viimeisenkin olisit voinut muotoilla paremmin, etenkin kun ihan uteliaisuudesta kysyin, että millon niiden pitäis nukkua, jos ei kahdeksalta.

   Mä taas en tunne yhtään perhettä, jossa lapset valvois yli yhdeksään illalla. No joo, poislukien "rytmittömät" vauvat. Moneenko asti teillä nukutaan aamulla, jos unet alkaa noin myöhään? Ja millon tosiaan ehtii vanhemmat olla ihan vaan kaksin? Aamu-unisena olisin kyllä taipuvaisempi myöhäisempään rytmiin, mut tää aikainen nyt vaan tuntuu istuvan paremmin. Ja eipähän tarvii sit myöhemmin opiskella kovin radikaalia muutosta, kun molemmat vanhemmat on töissä ja lapset saa herättää kukonlaulun aikaan päiväkotiin. Ja tosiaan aika superia on sekin, että iltaisin on aikaa rakkaan kanssa röhnöttää sohvalla tai tehdä muutakin ilman iltakiukkuilevaa taaperoa :)

   - Piia

   Poista
  5. Meillä nukutaan 9-10 asti. Itse olen sellainen yökukkuja, että ei sopisi tuo aikainen rytmi yhtään meidän perheelle. Mutta niinkuin sanoin tehköön jokainen miten tahtoo :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...