2012/11/01

InDaMatkus
Me ei olla ikinä oltu minkäänlaisissa avajaisissa, joten tylsän arkielämäni piristykseksi käytiin korkkaamassa Markon ja Mikaelin kanssa Kuopion uusi kauppakeskus Matkus, joka on Itä-Suomen suurin kauppakeskus. Erityisesti Newyorker houkutti paikalle ja satuttiin näkemään lähietäisyydeltä Lorenz Backman ja esiintymässä ollut kaunis Anna Puu.

Väkeä kyllä riitti, eikä mekään ihan tyhjin käsin poistuttu, sillä se kauan kaivattu isänpäivälahja löytyi vihdoinkin ja isäntä pääsi myös uudistamaan hieman vaatekaappiaan. Kyllä minäkin sitten joskus pääsen ostamaan jotain ITSELLENI, jahka tästä etupainoitteisesta repusta pääsen eroon.

Mitäs Kuopiolaiset? Kuinkas moni kävi kattelemassa?

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sä! Ja ensviikolla tuutte meille. Ei neuvotteluja!

   Poista
  2. Okeiiii... Kai se on pakko, ku käsket. Sniif!

   Poista
 2. Jjjjep! Ja oltiin Anna Puun aikaan tossa boltsillakin. Ei vaan näkyny teikäläisiä... Tosin ihan ei ainuita oltu paikanpäällä :D Eikä kyllä kauaa jaksettu Annaa kuunnella, mut pitihän se mulkasta, ku kohdalle osui.

  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sviddu :D
   Mie oisin jaksanu pällistellä Puuta pidempääkin, mutta sitten Miksupiksu päätti, että ois kivempi juosta sinne Ikean päähän. " Haluun kävellä ite!! "

   Poista
 3. Olisi kiva jos kirjoittaisit postauksen miten ootte sopeutunut Kuopioon? Onko teijän parisuhde muuttunut jotenkin? Ja vähän siitä, kun muuttaa toiselle paikkakunnalle missä ei oo tuttuja ja sukulaiset on kauempana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan ollu jo useamman kerran mielessä. Lupaan vähän petrata, että saan kirjoitettua :)

   Poista
 4. Täälläkin pari kävijää!
  -S

  VastaaPoista
 5. Jeii sinne on tullu tämmöinen! Meillä ois tarkotus veronpalautuksia tulla törsäilemään Kuopioon ja lähinnä IKEAan ja tääkö on siinä sitä lähellä? Ooh, ei tartte lähtee poukkoilemaan sinne keskustaan sitten ollenkaan!! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...