2012/11/25

Melkein varaslähtö


52 tuntia sairaalassa, 33 tuntia supistuksia ( säännöllisiä, 3-5min välein, eivätkä silti avanneet yhtään paikkoja. Ei miun kehoa oo tehty synnyttämistä varten..), 9 panadolia, 3 unilääkettä, kipupiikkejä persuksiin ja olkavarsiin, kilometreittäin käyrää, osittain irronnut limatulppa, muutama ultra ja maksimaalinen määrä estolääkitystä. Tunneskaala vaihtelee pettymyksen, vihan ja helpottuneisuuden välimaastossa. Poika arviolta 2,5kg, lilluu runsaassa lapsivedessä, pää virhetarjonnassa mutta muuten hyvissä voimissa. Synntystapa nyt varma ja voidaan nauttia loppuraskaudesta täysin rinnoin!! Viikon vuodelevossa, enkä tosiaan edes katso imuria kohti enää loppuraskaudessa.
Nyt vähän väsyttäis. Toistaiseksi kuitenkin yhtenä kappaleena.

23 kommenttia:

 1. Hui! En tosiaan tiedä mitä itse tossa tilanteessa ajattelisin. Onneksi viikkoja on kuitenkin jo ihan hyvin ettei siinä mielessä ole hätää. Nyt vaan malttia ja lepoa niin paljon kuin mahdollista. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aika sekalaiset tunteet, mutta pääasia, että vauvalla on kaikki hyvin nyt :)

   Poista
 2. Huh rankalta kuulostaa. :/ Voimia!

  VastaaPoista
 3. OMG! Mä vähän ihmettelinkin, ettet ollut käynyt blogissa ja kerkis kyllä pikkuveljen syntymäkin käydä mielessä... Jännä, että vielä estelivät, kun 35 täyttä viikkoo olis kuulemma se raja, että ei KYSissä enää anneta estolääkitystä. Mut ehkä se on sit päivälleen 35+0... Hyvä jokatapauksessa, että synnytystapa on nyt selvä! :)

  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mie olin niin väsyny ja paniikiissa koko ajan, että katsoivat aiheelliseksi antaa miun vielä levätä, varsinkaan, kun supistelut ei saanu synnytystä käyntiin. Eri asia kuulemma sitten, kun todetaan synnytys käynnistyneeksi ja jos nyt vaikka viikon pääsät joudun takasin, niin eivät kyllä estelisi enää :)

   Poista
 4. Otathan rauhassa loppuraskauden, imuroida ehtii myöhemminkin :) Voimia paljon!

  VastaaPoista
 5. Mä olinki ihmeissäni kun on ollut hiljaista täällä blogin puolella !
  Mä oon onnellinen sun puolesta että saat sen sektion :)
  Joko päivä on päätetty ? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon itsekin onellinen, ens viikolla päätetään, mutta taidan pitää sen yllärinä!

   Poista
 6. Onneksi kaikki hyvin <3

  Tosi kiva kuulla, että saat sektion varmasti!:)

  Tsemppejä!!:)

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla, että saat sektion. :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 8. Siis voihan apuapapua.mut hyvä että sektio tulee, mietin vaan omaa vartaloani kun mulla kans synnytys oli ihan samaa puuhaa. Täytyy haudata ne haaveet alatiesynnytyksestä vissiin... Paljon lepoa ja kynttilähetkiä viimeisiin metreihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun elimistö ei ainakaan osaa nähtävästi synnytystouhua.. Tsemppiä sinnekin!

   Poista
 9. Hui että. Voimia viimesiin hetkiin, ja tosi hyvä että saat sektion!

  VastaaPoista
 10. No huhhuh! Koitahan tosiaan hulia ja nyt mielikin saa "huilia" kun asia sektion suhteen on päätetty.

  Mulla on takana kamala synnytyskokemus hoitovirheineen, josta sitten lopputuloksena oli kiireellinen sektio (ja palkintona ihanaakin ihanampi tytär, kohta 2 v.). Mulla ei ole ollut vielä minkäänlaista uutta vauvakuumetta, en ole varmaan uskaltanut ajatellakaan asiaa.. ja nyt tuon sun melkein varaslähdon lukeneena, jännittää uusi raskaus entistä enemmän eli ei vauvakuumetta tulossa todellakaan! Kaikki sanoo, että toinen synnytys on sitten helppo jne. mutta enpä usko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans aika huima eka synnytys, eikä hoitovirheiltäkään vältytty. Ja kiireisen sektion kautta ihana, lähes 2 v tytär minullakin! Mut pikkuveli kovasti tuloillaan silti jo, viimeistään maaliskuussa poksutaan. Mä sain ajatukseni niille urille, ettei se seuraava kerta enää juuri huonomminkaan voi mennä, joten kohtuullisen hyvillä mielin uskalsin yrittää uusiks. Ja kuten todettua, jos liikaa ahdistaa, niin se suunniteltu sektiokin on mahdollinen... Mikäli siis vauvakuume pääsee yllättämään ;)

   - Piia

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...