2012/11/13

Tulevasta joulusta...


Olen kehittänyt paniikinomaisen stressin koskien tulevaa joulua ( jos sitä nyt edes tulee, kun ne torimummot huhuaa maailmanlopuista! ) ! Ongelmia ovat mm ne, että missä ollaan ja eritoten millaisella kokoonpanolla. Voi käydä niin, että vauva syntyy reippaasti ennen joulun pyhiä ja saadaan olla koko perhe viettämässä omaa privaattijoulua ja tutustumassa vauvaan TAI voi olla, että en saa sektiota ja joudun kituuttamaan lasketun ajan tienoille tai sen yli, jolloin kyllä lähdemme uhmaamaan kohtaloa ja menemme Savonlinnaan viettämään kunnon sukujoulua kahteen paikkaan TAI me ollaan tietty just hieman ennen joulua/jouluna synnytetty, jolloin olen vauvan kanssa sairaalassa ja Marko Mikaelin kanssa viettämässä joulua kahdestaan kotona.

Miten valmistautua jouluun, varsinkiin siihen ruokatarjoiluun ja lahjoihin, jos me emme edes tiedä miten tässä ollaan. Pitäisiköhän joulua viettää etukäteen? Odottaa, kunnes synnytystapa-arviossa selviää synnytystapa ja tehdä suunnitelmat sitten sen mukaan? Miljoona asiaa kesken, rahatilanne valmiiksi kusinen huono, kun äitiyspäivärahat tulevat takautuvasti..

Haluan tästä joulusta kuitenkin tähän astisista parhaan, kun mielessä kummittelee vuoden 2010 joulu, ensimmäinen jouluni äitinä. Mikael oli pariviikkoinen ja sairastimme Markon kanssa pyhät ja sen jälkeen kiskoin erittäin vihaisena kaikki joulukoristeet laatikkoon ja raahasin itku kurkussa laatikkoa varastoon. Se joulu oli katastrofi, olin niin vihainen koko maailmalle. No, ainakaan ei voi huonommaksi pistää.


PALJON ONNEA ESSILLE JA HEIDÄN KOKO PERHEELLEEN!!!!!

13 kommenttia:

 1. Jos sattuu että käy niin että olisit sairaalassa joulun niin vaadi ehdottomasti perhehuone (jos vointi sen sallii) että olisitte siellä koko perhe :) Vetoat vaikka mielenterveyteen :D Nimittäin mun mielenterveys ei ainakaan kestäis olla yksin sairaalassa, saati jouluna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukut pystyssä, että saatais semmonen!

   Poista
  2. Mä pidän kans sun puolesta :) Ja mun käsittääkseni (voin olla väärässä) suunniteltua sektiota ei ainakaan yleensä laiteta jouluaatoks tai muiksi isoiksi pyhiksi jos ei ole ihan joku tosi pakko :)

   Poista
 2. titti; Voi morjens. Varmaan ihan jokainen muukin sen perhehuoneen haluaa ja niitä kun nyt ei kaikille pysty järjestämään.

  VastaaPoista
 3. Mitämitä, joko Essin pikku-Ringo synty?! :)<3

  VastaaPoista
 4. KYSissä on perhehuoneita muutenkin niin vähän, että uudelleensynnyttäjän voi olla mahdotonta sellaista saada. Itekki kituutin ensisynnyttäjänä, kiireisellä sektiolla synnyttäneenä ja liikuntakyvyttömänä ekat 24 tuntia yhteishuoneessa. Sit onneks tulikin tilaa (tai hoitajat kyllästyivät minuun) ja meille järjestettiin perhehuone, jossa mies nosteli vauvaa ja mä makasin 3 päivää, mut ei tarvittu enää hoitajien apua :D

  Kyllä mä niin pidän peukkuja aikaisemmalle sektiolle, niin poistuis nuokin ongelmat päiväjärjestyksestä!

  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja siis nimenomaan "järjestettiin" ottamalla 2 hlön huone meidän yksityiskäyttöön, ne perhehuoneet oli täynnä aina vaan.

   - Piia

   Poista
 5. Totta! Ja ainahan ne huoneet joku saa, se on sit tuurista kiinni :)

  - Piia

  VastaaPoista
 6. Huh, tsemppiä sulle. Meillä "onneksi" vain murheena kissojen joulun vietto. Joka onneksi ratkeaa yli-ihanan naapurin takia :D Mutta hankalaa on myös pyhien jako, kun ei ole omaa autoa (tai ajokorttia) ja O:n vanhemmat asuu Tampereella ja mun Vampulassa (Turun ja tampereen puolivälissä) ja sitten että kun ei junat/bussit kulje aattona ja joulupäivänä niin sitten ollaankin siinnä jumissa tapaniin saakka.

  Mutta luulis nyt että sektion saat :) Ainakin pidän peukkuja sille.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...