2012/12/24

Aattopäivän tunnelmia


Kuvat kertovat luultavasti kaiken kertomisen arvoisen. Ollaan rättipoikkiväsyneitä, saunanraikkaita, onnellisia ja kaikki kolme ( tai 4 ) erittäin täynnä jouluruokaa ja muita herkkuja.
Meidän neljäs yhteinen joulumme Markon kanssa ja Mikaelin kolmas joulu saatiin kunnialla järjestettyä ilman pilviä hipovaa stressiä ja ylimääräistä paha mieltä. Nappisuoritus siis, kyllä se ajoissa valmistautuminen kannatti.

Kaikki ei mennyt kuitenkaan ihan, kuin Strömsössä kuten arvata saattaa..Hajosihan meiltä lasit lattialle, päiväunitaistelu kesti kolmisen tuntia, jouluruoka oli kirjaimellisesti jäässä ja lapselta halkesi huuli uhmakohtauksen päätteksi. Mutta tätähän tämä on, joulu lasten kanssa nimittäin ja ensivuonna niitä on peräti kaksi kappaletta. Saatan mahdollisesti ulkoistaa ruokailut mummoloihin.. Mikael tykkäsi jouluruoasta, erityisesti suklaasta, riisipuurosta ja kinkusta. Ei taida ihan riittää 2kg kinkku meidän poppoolle huomista pidemmäksi..

Lahjojakin poika sai, erityisen hienoiksi osoittautui Brion puinen junarata ja uudet hienot työkoneet ( poika tunnisti pyöräkuormaajankin jo ennen, kuin paketti oli edes kunnolla auki. ) Itsekin olin ollut kiltti muutaman paketin verran ( paljon suklaata ehdottomasti tulevaa imetystä silmälläpitäen! Lisäksi Markolta sain Mariskoolin ja ihan oikeat talvikengät!! ).

Perinteinen joulusauna ja hautausmaakeikka saatiin myös onnellisesti hoidettua.
Kyllä se on vaan myönnettävä, että joulussa ehdottomasti parasta on se, miten pieni lapsi avaa lahjapakettejaan silmät innostuksesta kiiluen <3

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...