2012/12/16

Joulumarkkinat & KalPan joulutapahtuma


Tykkään käydä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ( en pelkästään kaiken kivan ilmaiskrääsän vuoksi , vaikka tänäänkin saatu sämpyläpussi tuhoutuikin hetkessä ). Olon hieman helpotettua käytiin tosiaan pyörähtämässä joulumarkkinoilla fiilistelemässä tunnelmia ja KalPan joulutapahtumassa katselemassa iloisten lasten meininkiä ( Treffit Kapasen kanssa vähän jäi, kun sen sydän suli minua 10-15 vuotta nuoremmille söpöliineille, jotka olivat nimmareita pyytämässä ) Saatiin kuitenkin paljon nimmareita ja olen vakuuttunut siitä, että ens vuonna ollaan mukana tapahtumassa luistimien kera. Tai Mikael on, itsehän en osaa luistella.

 Reissun tietysti kruunasi juurikin tänään pahimmillaan ollut uhmatuhma ja päikkärittömyys. Olin varmaan naapuruston mielestä surkea näky, kun oli syli täynnä metripizzaa, hoitolaukku, lapsi ( joka oli viskonut hanskansakin jonnekin ) ja ilmapallo vaapuin vaivaloisesti tuulessa kotiin. Pallo tietysti karkas ja poika suuttui niin, että heittäytyi sitten umpihankeen ( ilman hanskoja ja tietenkin takki puoliksi auki ) ja rappukäytävässä kaikui sellainen huutokonsertti, ettei varmaan jäänyt naapureille taaskaan epäselväksi ketkä päättivät kotiutua vihdoinkin. Marko klenkkasi kahden täpötäyden ruokakassin kanssa perästä ja todettiin yhteen ääneen, ettei todellakaan lähdetä enää ikinä mihinkään.


5 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuva susta tuon mahan kanssa! (sulla sentään on vielä takkeja jotka menee ihan asiallisesti kiinni, itse en ole "raaskinut" ostaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo takki on ihana, vaikkei ole ees äitiystakki ( inisin blogissa, että minulta puuttuu talvitakki ja joku teki tarjouksen sähköpostiin ja ostin pois. On ollut kyllä käytössä!

   Poista
  2. hyvä että on takki ollut sopiva ja päässyt käyttöön :) t.tajouksen tekijä ;)

   Poista
 2. Olipa kertakaikkiaan kököt markkinat! Tai no, me päästiin sinne niin myöhään, ettei siellä ollut enää kun kourallinen porukkaa ja siksikin hiukka autiota. Mut kyllä ne edelliset messut vaan oli niin kivat ja voitti nämä ihan 6-0.

  Mutta kiva, että hallilla oli kivaa, vaikka uhmakiukku olikin matkassa. Se on meilläkin aina mukana silloin kun ei tarvis olla... Ja soma "masukuva" tosiaan! Mulla on semmonen pitkähelmainen, A-linjanen talvitakki, joka oli jo viime raskaudessakin. Vähänkö se on siisti, kun sitä myötä kun maha kasvaa, niin nostaa vaan takkia ylemmäs ja kyllä löytyy lisää ympärysmittaa! :D Helmikuussa se vaan käy jo aika lyhyeks ja kainaloissa on kangasta ihan rullalla asti ;)

  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :< yh. miksi missasin ne messut? Oi miksi?

   :--D piti tässä raskaudessa panosta takkiin, kun minulla taisi olla viiem kerralla pikkuveljeni miesten toppatakki. Olin aika michelinukko sen kanssa. hohoo. Saa nähdä mahtuisko tuohon omaan toppatakkiin viel tämän talven nimissä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...