2012/12/19

Luukku 19


Luen ainakin sataa blogia säännöllisesti joten tää lemppareiden valitseminen on aina yhtä tuskaa. Tällä kertaa listalle päätyivät ne, jotka käyn aina ekana tarkistamassa ( joskus monta kertaa päivässä ) ja joiden osoitteet muitan muutenkin ulkoa. Blogien suosio vaihtelee vähän kausittaisesti.


1. Löytö
Löytö on Johanna K:n ihanan ihana blogi, jonka valokuviin olen totaalisen koukussa. Blogi on todella inspiroiva. Blogi oli todellakin löytö joskus vajaa vuosi sitten!
2. Mama`s diary
Tää on mulle aika uusi blogilöytö, mutta nopea postaustahti ja kivat kuvat ( + lapsi ja raskausaihe! )
3. Visuaalisesti vaativa
Tää on ollut mun lempparein blogi jo toista vuotta. Rakastan Kottaraisen kädentaitoja ja ideoita ihan yli kaiken. Kumpa vois itsekin olla niin lahjakas. Lisäksi blogissa vilahtelee juuri sitä huumoria, jota arvostan.
4. Magicpoks
Seuraan aika vähän Indiedaysin blogitarjontaa, mutta tämä blogi keikkuu silti suosikeissa. Kauniita kuvia! Olin ensalkuun kauhean kateellinen ( samoin kuin blogeille Kaunis pieni elämä ja Mungolife ) mutta sen tunten ylipääsemisen jälkeen olen alkanut tykätä hirmuisesti.
5. Mutsis oli kun sua teki
Tähän en löydä sanoja. Parhaat naurut oon saanu tämän blogin kautta. Tätä rehellisyyttä ei voi mitata missään, nostan hattua ja arvostan!
6. Suloista sotkua
Tämäkin on aika uusi blogilöytö itselleni. Sama elämäntilanne taapero- + raskauskombo! Huomaan eksyväni tänne päivittäin.
7. PEACE, LOVE AND POOPDIAPERS
Myöskin ollut minun suosikkejani jo pitkään. On ollut ihana seurata Essiä, Väinöä ja Ringoa ihan alusta saakka. Kuvat <3 Ja ehdottomasti usloiset pojat.
8. Let`s fake it
Huumoriblogien aatelia. Sitä ei turhia nöyristellä.
9. But I`m human not a sandwich
Tähänkin blogiin mulla oli aluksi suuri kateus, mutta olen päässyt siitäkin yli. Ihana Iina ja Tiara ja tuleva masuvauva! Iina on ehdottomasti minusta persoonallinen bloggaaja ja blogissa on kaikkea mielipideteksteistä hömppään.

Kymppiä en osannut valita, joten jätän tähän yhdeksään. Nää kaikki ylläolevat blogit vois jakaa ykkössijan ihan kevyesti.

Onko meillä samoja lemppareita?


3 kommenttia:

  1. Kiva että eksyt blogiini päivittäin ;) hehe. Mieki tykkään hirmuisesti tästä siun blogista!:)

    VastaaPoista
  2. Voi aaagh ihana! Niin lämmittää löytää oma bloginsa tosta sun listasta. Kiitos <3 <3 Ja upea on omasikin! Nyt vasta löysin eli Löytökään ei aina kaikkea löydä ;) haha

    VastaaPoista
  3. Hei nyt vasta huomasin tämän! Miten onkaan mennyt ohi?! Kiitos ihan liikaa, oli ihana päivänpiristys löytää oma bloginsa sun lempparilistasta ja vielä tuollaisten konkareiden joukosta :)! Ihana on kyllä sunkin blogisi, ehdottomasti myös mun lemppareita :)! Hyvää joulua koko teidän perheelle :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...