2012/12/30

Newbie51cm & 3900g


Ensiksi iso kiitos kaikille onnitteluista!


Leikkaus meni hyvin mutta palaan asiaan enemmälti " synnytyskertomuksen " tiimoilta myöhemmin, nyt en suolla mitään järkevää tekstiä näissä onnenhuuruissa. Kivut on hallinnassa ja jos vertaa koko kuviota edelliseen kokemukseen, niin KYS ja sen henkilökunta ja koko syntymätapahtuma oli niin hyvä kokemus, ettei uskoisikaan. Ja ihana on poikakin, tietysti.

Torstaiaamuna siis meidän perheen kuopus näki päivänvalon ja ollaan saatu nyt kolme kokonaista päivää tutustua uuteen tulokkaaseen. Mikael otti pikkuveljen vastaan reippaasti, vaikeahan sitä on uutta kilpakumppannia heti rakastaa, mutta asiallinen päänsilitys ja tervetulotoivotus on vauvalle suotu. Kiukku tuli, kun Mikael ei saanut heti Keijoa ( nimi muutettu ) syliin. Ensimmäistä yötä tässä jännitellään, mutta toivon kaiken sujuvan mallikkaasti. Onhan tuo reipas isimies kotona ja tänään ollut onneksemme muutama muukin ylimääräinen käsipari apuna.

Miten voikaan samoilla geeneillä tulla niin erinäkösiä lapsia? Erilaisuushan on rikkautta ja nää pojat on kyllä niin erilaisia ainakin, mitä ulkonäöllisiin seikkoihin tulee. Ensinnäkin vauva hurmasi ja yllätti meidät pikimustilla hiuksillaan ( Mikaelhan oli käytännössä katsoen kalju ) ja osoitti olevansa selvästi kovatahtoisempi ja -äänisempi, kuin isoveljensä syntymähetkellä. Siinä missä Mikael tehoruokaili vartissa ja nukkui kaikki syöttövälit kopassaan,niin Vauva2 söisi tissiä koko ajan ja jaksaa olla hereillä jo tunninkin kerrallaan ja nukahtaminen vain syliin. Vauva kannattelee jo päätään ja röhkii tosi söpösti. Jos nyt jotain samaa, niin kaikilla miehillä on hiuksissa pyörre täysin samassa kohdassa päätä.

Päässä pyörii miljoona ajatusta, mutta samalla kauheasti tyhjää. Palaan asiaan kyllä tänne blogin puolelle, mutta first things first.
 Suokaa kirjoitusvirheet anteeksi.

  veljekset <3

17 kommenttia:

 1. Voi rakkaus. Ihania kuvia. Mikä ihmeellinen söpöläinen.

  VastaaPoista
 2. Voi jestas, mikä ihana pieni palleroinen <3

  VastaaPoista
 3. Meillä myös esikoinem ja kuopus ovat olleet täysin erilaisia heti syntymästään alkaen, niin ulkonäöltään kuin luonteeltaan. Esikoinen on ulkonäöltään täysin ilmetty isänsä ja kuopis taas aivan äitinsä näköinen. Esikoinen oli äärimmäisen tyytyväinen vauva ja ensimmäiset kuukautensa kirjaimellisesti vain nukkui ja söi. Kuopus on taas niin vaativa, niin vaativa. Ja jo muutaman päivän aikana oli hereillä enemmän kuin esikoinen ensimmäisien kuukausiensa aikana. Meidän lapset ovat ainakin tähän mennessä olleet täysin erilaiset, siis täysin. En oikeastaan keksi lapsista mitään muuta samaa kuin että molemmat ovat erittäin huonoja nukkumaan, ja tämäkös yhteinen piirre onkin äitistä erittäin mieluinen. :) Esikoinen on nyt siis 2v ja kuopus 5kk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) meillä näyttäisi kans siltä, että pojat on kyllä ihan eri maata ollakseen samasta puusta :)

   Poista
 4. Mä en kestä! Miten hellyyttäväää! <3

  VastaaPoista
 5. Oi että mikä suloisuus!! Söpö toi alin oikea kuva tossa, ihanku pikkanen puhaltais!:)

  VastaaPoista
 6. Onnea kovasti koko perheelle! Ja voi miten suloisen näköinen vauva.. Mä kirjoittelinkin joskus syksyllä tänne kommenttini ja meillä oli aika lailla sama la. Meidän kolmas lapsemme saapui jo jouluyönä, tyttö, ja voin sanoa samaa että on niin oman näköisensä, ei voi kuin ihmetellä. Nauttikaa täysillä ensihetkistä ja antakaa "iso"veikan paijata paljon pikkuista. Muistakaa myös itse levätä! Hyvää uutta vuotta 2013, tästä on hyvä jatkaa!

  VastaaPoista
 7. Voi että kuinka suloinen! :)<3

  VastaaPoista
 8. Voi ihana <3 Paljon onnea! Hyvän kokoinen vesseli :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...