2012/12/20

Onneksi tulee maailmanloppu


Vessan valo hämää..Ei minun kutrini ihan noin vaaleat/keltaiset taida olla..

Aattelin, että tästä tulee hyvä päivä, Marko nousi pojan kanssa, tiskasi, siivosi ja antoi minun lähinnä vaan levätä ja kerätä voimia. Sain aikaiseksi joululahjaksi kampaamoajankin ja lähes koko yön minä pyörin ja hyörin ja ajattelin, että vihdoin ja viimein saan tosi kivat hiukset, samanlaiset, kuin viime keväänä.

En saanut. Kävi samat, kuin viime kerralla kampaajalla yli puoli vuotta sitten. Tuli LIIAN lyhyet. Tällä turvonneella lärvillä lyhyt tukka ei yksinkertaisesti näytä hyvältä. Vielä ei itketä, mutten ole peilin edessä viettänytkään aikaa. Inhottaa, odotin taas liikoja. Minun onnekseni tukka kasvaa takaisin.. Eikä se vauvakaan välitä siltä, miltä mutsinsa näyttää.. Ristiäisiin ehtii vielä tehdä jotain tälle.. Surkujen surku.

Onneksi huomenna koittaa maailmanloppu, oli ihan jees tuntea.


10 kommenttia:

 1. Harva se kerta sitä pettyy kampaamokeikkaan. Mä aina odotan ihmeitä. Yleensä sitte leikkaanki ite, eipähän voi muita syyttää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. E´-elikkaisin ite, mutten oo erityisen taitava Fiskarsin oranssien keittiösaksien kanssa;)

   Poista
 2. Missä kävit kampaajalla? Voimia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viitis edes kertoa, oma vikahan se minulta oli, kun en artikuloinut tarpeeksi selvästi :<

   Poista
 3. höh toi on niin tylsää :/ mutta piti kysyy jo aikasemmin, että koska sulla on se laskettu aika? oon tainnut skipata sen ihan kokonaan :D

  VastaaPoista
 4. Eijjooo yhtään liian lyhyet, vallan kauniit hiukset hei! Ja kun ei mun sanat auta mitään jos et itse kuitenkaan tykkää, niin äkkiäkös ne kasvaa. Mut mä ainakin pidän, kivat hiukset. :-)

  VastaaPoista
 5. Oi, minäkin tykkään! Sitäpaitsi kun turvotus pian lähtee, niin ehkä totut tukkaan kuitenkin? Onhan se tietty harmi, kun itse pettyy, mut aika kaukana tuo on vielä siitä, että vastaantulijat kadulla kävis nauraan :) Ihana toi värikin! Mä aina kesäks vaalennan ja keskitalvella mennään melkein mustalla tukalla... Tapojensa orja.

  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haaveilen kesäksi vaalentamisesta, joku tuhkaan taittava sävy ois ihana <3 Mulla meni monta vuotta, että aina kun tuli joku iso elämänmuutos niin värjäsin mustaksi hiukset :--D ( yhteenmuutto Markon kanssa, Mikaelin syntymä, ero.. ) Nyt oon ollu vuoden (!) ilman mustaa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...