2012/12/01

Luukku 1


Rakas Joulupukki

En aio valehdella: en ole ollut aina kiltti, vaikka olenkin olosuhteisiin nähden mainiosti selvinnyt, niin äitinä, kuin avopuolisonakin. Kyllähän pukki varmaan itsekin tietää, mitä se on asua naisen kanssa, enkä nyt pelkästään tarkoita niitä päiviä kuukaudessa. Hormonit ja varsinkin hormoniherkät naiset eivät vain_voi_olla aina kauhean nätisti, mutta se ei tarkoita etteikö muten olisi kiltti ihminen. Olen ollut ahkera,: muistanut ystäviäni ja tehnyt joka päivä edes yhden kiltin asian muille. Ja tietysti itselleni, tykkäänhän itsestäni sen verran paljon.

Lahjalistani on onneksesi kovin pieni, mutta mitä vanhemmaksi olen tullut, olen huomannut, että lahjat kallistuvat niin, että on turvauduttava vielä aikuisiälläkin kirjoittamaan sinulle toiveistani, minun lahjojeni rahoittajat ovat hyvin persaukisia ( anteeksi tämä ei-niin-kiva-sana ) näin joulun tienoilla.

Toivon vain näitä asioita

1. Haluan Vauva2:n terveenä ja hyvinvoipana ulos mahastani. Kaikki muut toiveet voidaan unohtaa, mutta ehdottomasti tahdon pienen joululahjamme tänne. Paketoida ei tarvitse, eikä toimitusajalla niin väliä, voin ottaa paketin vastaan vaikka heti 8.päivän jälkeen! Kunhan tänä vuonna vielä jooko? Jos edes tämän saan! Saat siinä tapauksessa pyyhkiä muut toiveet listaltani pois!

2. Villasukat. Nämä tahdon joka joulu, mutta koska villasukkien käyttöaikani on vuodessa tammikuusta toukokuuhun ja syyskuusta joulukuuhun, niin ei ihme, että kuluvat aina ihan loppuun sopivasti jouluksi.

3. Mikaelille ihanan, lämpöisen ja tunnelmallisen joulun. Muutaman paketin pojalle voisi suoda, mutta tässä minä olen itse Joulupukkia auttanut laihaa lompakkoani myötäillen.

4. Sen verran on kallistunut kaikki, että jos saisimme etukäteislahjana vielä vähän rahaa, jotta saadaan edes jonkinlaista joulusapuskaa pöytään. Riisipuuro, porkkanalaatikko ja kinkku riittävät. Kaikki muu on plussaa ja extraa!


Ja jos tahdot vielä muistaa minua ja miksei Markoakin ( jonka kiltteys on kausittaista.. ), niin otamme iloiten vastaan muitakin paketteja. Tässä iässähän kaikki käytännöllinen on kova sana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...