2012/12/18

Viimeinen neuvola

Nyt on käyty viimeisessä neuvolassa ennen Vauva2:n syntymää. Normaalit rutiinit siis: turvotus +, hemppa nippanappa 100, verenpaineet, liikkeet ja virtsanäytteet hyvät. Paino laskenut puoli kiloa, mutta silti keikutaan vaarallisen lähellä pelottavia kymmenlukuja. Viikkokausia jatkunut ylävatsakipu oli tänään niin voimakasta, että kävin sitten sairaalan kautta ( vastentahtoisesti, koska turhat reissut ovat kalliita ) ultrattavana ja käyrillä ja antamassa näytettä purkkiin ja piikkiin.

Ultrassa kaikki hyvin, painoarvio tänään 3300g ja kohdunsuun tilanne yhtä epäkypsä, kuin 3 viikkoa sitten. Ei siis ole pelkoa, että ennen sektiopäivää jakaantuisin yhtään mihinkään lääkärin mielestä, päivät siihenkin vähenevät muutenkin nopeasti ( muttei siltikään tarpeeksi nopeasti ), tuskin maltan oikeasti odottaa. Käyrillä saatiin melko uneliasta vauvakäyrää ja omat tocot hipoivat 110 ( mitälie yksikköä ) ja ihmettelivät kätilöt, miten ei muka paikat ota auetakseen, sillä kyllähän ne supistukset kuitenkin sattuvat. Verikokeet okei, eikä tulehduksia, mutta meni taas koko päivä sairaalassa, vaikka kotiin monesti vihjata ja sanoa, että voisin lähteä kotiin, kun vauvalla kerta on kaikki hyvästi mallillaan.

Näillä fiiliksillä eteenpäin, tästä viikosta jos selviän kunnialla niin palkitsen itseni kaikilla mahdollisilla jouluherkuilla mitä käsiini saan.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...