2013/01/10

Äidin syliJoku oli kommenttiboksiinkin ehtinyt ihmettelemään, miksi en laita kuvaa omasta pärstästäni. Ensinnäkin hiihdän päivät meikittä ( ihana näppylänaama ), tukka pahimmassa tapauksessa pesemättä, yleensä legginsseissä ( joissa on enemmän reikää, kuin ehjää kohtaa ) ja Markon huppari päällä.

Tässä kuvassa vaan on jotain..Mikael ei viihtynyt mahan päällä ollenkaan, mutta Vauva2:n mahanpäälläpitovuoroista saadaan Markon kanssa melkein jo tapella. On se vaan ihanasti tuhiseva pakkaus. Ajatella että muka viimeinen vauva tässä perheessä.
Sehän nähdään.

16 kommenttia:

 1. Ei kahta ilman kolmatta ;)

  VastaaPoista
 2. En kestä, miten ihana kuva! <3

  -gg

  VastaaPoista
 3. Meillä on kans ekojen viikkojen vauvakuvat pojasta monet sellaisia, että hän makaa jomman kumman rinnan/mahan päällä tyytyväisenä nukkuen <3 :)

  VastaaPoista
 4. <3 Toivottavasti meilläkin ollaan kohta taas tuollein. :)

  VastaaPoista
 5. Niin ihana matonen <3 Meilläkään esikoinen ei viihtynyt kovin paljoa (tarpeeksi) mahan päällä makoillen, ehkäpä pikkuveljeä saa hellitellä enempi... En malta odottaa! :)

  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on pikkuveljien juttu? ;) Ei tarvii kauaa odotella ( ja kyl muistan mi9ten hanurista se odottaminen oli, onneksi se on ohi! )

   Poista
 6. Voi vitsit mikä suloisuus! <3

  ps. Eikös kotiäidin kuulukkin näyttää siltä, että keskitytään vauvaa/lapsiin eikä omaan ulkonäköön, enkä minä ainakaan nää yhtään näppylää naamassa ;) +sun hiusten väri on sama, mitä itse olen suunnitellut! Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on se <3 Minä en ainakaan ioi jaksanu panostaa omaan ulkonäköön tässä parin viikon aikana, en käy missään, eikä meillä käy juuri kukaan :D Paitsi Sanni ja silloinkin sain väenvängällä vaatteet päälle ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...