2013/01/16

Keisarin uudet vaatteetOn minullakin heikot hetkeni. Varsinkin nettikauppojen kanssa.
Koska olen synnyttänyt noin kolme viikkoa sitten, ei kroppani ole vielä ihan normaaleissa mitoissaan, joten vaatteiden ostaminen itselleni saa vielä toistaiseksi odottaa tulevaan kesään saakka ( vaatimaton tavoite päästä raskauskuloista eroon syntymäpäivän kunniaksi ). Mutta onneksi aina voi tyydyttää shoppailuhimoaan lastenvaatteilla. Pienimmällä beibellä on vaatetta niin paljon, etten todellakaan ehdi käyttää päällä, kuin lempparit, kun noilla on ikävä taipumus kasvaa liian nopeasti pienimmistä vaatteista ulos. Onneksi Mikaelilla voi käytättää vaatetta jo vähän pidempään pelkäämättä, että ne olisivat heti pieniä. Meillä on nyt aika tarkalleen vuoden päivät kuljettu 86-kokoisissa vaatteissa ja nyt vasta alkaa hihat ja lahkeet olla aavistuksen liian lyhyet. Heikkona hetkenä posti toi H&M:n kuvaston ja kuten kuvista näkee loppu on historiaa.

Koitan ostaa Mikaelin vaatteet silmälläpitäen sitä, että ne kulkevat suoraan seuraavalle, mikäli eivät ole aivan kauheassa kunnossa. Olen alkanut innostumaan myös väreistä: vauvalla on paljon keltaista ja turkoosia ja Mikaelille olen hamstrannut paljon oranssia jostain syystä.. Ehkä se on tämä orastava kevät?


18 kommenttia:

 1. Noi tennarit on kivat :) Meillä neidillä viime vuonna oli vihreet ja täksi vuodeksi ostin sit vaaleanpunaiset ja valkoiset. Sai ihmeen paljon kehuja hoidossa ja leikkipuistossakin niiden ulkonäöstä.

  VastaaPoista
 2. Pikku tai siis isosta jäbästä tulee kyllä sen raitin coolein noilla vermeillä :) siistit noi koriskengät!

  VastaaPoista
 3. Ai että on ihanat kengät! Pitäisiköhän itsekin vähän tutkia netin antia, tuon Matkuksen avaamisen jälkeen oon ostanu vaatteita oikeastaan vain Name It:istä... Tosin viime kesän K kulki H&M:n mekoissa, kun ne nyt vaan on niin söpöjä <3

  Itselle vaatteita voikin vilkuilla heti ehkä syksyllä, jos vielä silloinkaan... :P

  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vakiintunu H&m:n käyttäjä, sopii parhaiten minun budjettiini ( sen kyllä aina toisinaan tietty huomaa laadussakin..). Mutta en voi vastustaa kaikkia naminami-värejä!!

   Poista
 4. Noi etummaiset kengät. <3 Ei sillä että muissakaan ostoksissa olisi mitään vikaa, Mikaelista tulee tosi katu-uskottava noilla vermeillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella katu-uskottava. Mikael on niin fressi ja tyylikäs ja itse kuljen mustissa/harmaissa säkeissä :D

   Poista
 5. Ihan uteliasuuttani kyselen että minkä mittainen Mikael on? Ei ole toki pakko vastata, mutta jännä ajatella että oma kummipoikani on 1-vuotiaasta pitänyt jo 92-kokosia vaatteita! Hui kauhistus :oo Onko Mikael vai "pienikokoisempi" vai onko kummipoika "isokokoinen" ikäisekseen :DD
  Ja aivan ihanat kengät! Ovatko ne siis H&M:ltä? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä ainakin poika tulee kesällä jo 3-vuotta eikä käytä vielä 92cm vaatteita:) ja on ihan normaalin kokoinen ellei vähän pidempi ikäisekseen.

   Poista
  2. Mikael on 86cm pitkä. Mikaelilla on sellainen ihana ruuminrakenne, että koivet on kilometripituiset ja selkä lyhyt ja Mikael on hoikka poika :) Ihan normaaleilla käyrillä menee pituutensa kanssa.

   Poista
 6. Meillä neiti 98cm ja ikää 3v. Menee ihan keskikäyrää kokonsa puolesta :)

  VastaaPoista
 7. Maailman söpöimmät kengät... Pitääpä ehkä tilata itsekkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, ite tilasin heti, ettei päässy loppumaan kesken :D

   Poista
 8. Minäkin ihastelen noiden kenkien värejä ♥
  toi hm kuvasto oli kyllä aika pirullinen, kun meille tuli jo ennen kuin vuosi edes kerkes vaihtua.. >.<

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...