2013/01/12

vauvavieraita


Tällä viikolla vauvaa on käynyt katsomassa liuta porukkaa ja ehkä joku on myös sivusilmällä huomioinut meidät muutkin. Isot kiitokset Sannille ja Piialle, joiden ansiosta ei pääse tällä imetysdieetilläkään laihtumaan ;) Kohta saamme nauttia minun äitini ja kolmen veljeni seurasta. Mikaelille riittää siis leikkikavereita ja vauvalle monta syliä, joissa nukkua.

Ajattelin olla hurja ja lähteä ostoksille huomenna ilman vauvaa. Saa nähdä millaisen eroahdistuksen ehdin itselleni automatkalla jo kehittää. Ei vaan raaskisi olla pois tuon hurmurin luota, onneksi isompi hurmuri lähtee mukaan niin ei ehdi itkustella, kun pitää taaperon perässä juosta ympäri kauppakeskusta.

Kivaa viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Ja ihan on äitinsä näköinen tässä kuvassa! :) Yyy, mullon jo ikävä teidän vauvaa :D

  Tsemiä äidille huomisen ostostelun suhteen ;)

  - Piia

  VastaaPoista
 2. Nyt oli aivan pakko tulla kommentoimaan jotain, mutta en oikein osaa muotoilla tekstiäni, mutta toivottavasti tästä kommentista tajuaa jotain :D

  Teillä on aivan ihana perhe, kaksi suloista poikaa (oikeasti tosi komeita, kannattaa varoa 15 vuoden päästä missä pojat menee, kun tuollaisia hurmureita ovat) ja vaikutatte oikeasti todella onnellisilta ja muutenkin, ah. Kirjoitat niin kivan realistisesti päivistäsi ja ajatuksistasi ettei voi uskoa, että siellä ruudun takana kirjoittaa 20-vuotias! Vaikutat niin paljon kypsemmältä ja aikuisemmalta :)

  Lisäksi tykkään tosi paljon siitä, että päivität blogia usein ja kerrot kuulumisista. Joka päivä käyn monta kertaa tsekkaamassa, mitä tänne on ilmestynyt ja uusi teksti saa aina hymyn huulille ja tulee tosi hyvä fiilis.

  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon ihanasta ja kivasta kommentista. Tästä tuli todella hyvä mieli :) blogimotivaatio on ainakin korkealla nyt.

   Poista
 3. Voi ei miten ihana nappisilmä! <3

  VastaaPoista
 4. Oi voi mikä kaunis vauva, ihan kuin äitinsäkin :--)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...