2013/01/14

Yhdestä puusta heidät veistettiin

Sama body, eri poika.
Muthei, samanlainen suu näillä poitsuilla ainakin on!

32 kommenttia:

 1. Ainut mitä osaan ajatella näistä kuvista on se, että tuleeko meidän pikkuveljestä kalju! Jos noin suuret erot voi olla jo teidän kahdessa pojassa, niin entäs meillä tytössä ja pojassa? Mulla ei oo tulevasta veljestä mitään kuvaa, muutaku että sillä on tukkaa (ja "hyvä nenä", whatever it means). Tukkaa siks, että typylläkin oli, paljon. Mut entä jos tällä ei olekaan? Kääk :D Maailmani saa luvan järjestyä uudelleen...

  - Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :--D siitä tulee kulipäärotta!

   No ei :) Suomalaiset kaljut vauvat on niiiiiin söpöjä <3
   Mut eiks vanha kansa sanonu, että närästys merkitsee sitä, että lapsella on paljon hiuksia, sinuna en olis huolissaan ;)

   Poista
  2. Nih, ja vaikka oliskin ihan nutipää, niin sentään on poika. Tytöllä on jo ihanat kiharat! Ai kamala kun oon seksistinen ;)

   Ja olen samaa kuullut närästyksestä, K:n kohdalla ainakin piti paikkansa! :)

   - Piia

   Poista
 2. Hassua kuinka veljekset ovat niin erinäköisiä! :) Mutta kummatkin silti yhtä suloisia :)

  VastaaPoista
 3. Suloisia ovat molemmat, kumpikin tavallaan :)

  VastaaPoista
 4. Oletteko kauan sitten itse eksyneinä varmoja ettette kavata jo pienestä pitäen vaikutuksille herkkiä lapsianne eksyksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WTF now? Mikä taho antaa etukäteen varmuuden siitä, ettei tule kasvattaneeksi lapsiaan "eksyksiin" (ts. pilalle, vai?)? Haluaisin tietää, sillä poistais aika hurjan määrän stressiä, jos jo etukäteen tietäis tekevänsä lapsistaan kunnon kansalaisia...

   - Piia

   Poista
  2. Mä taidan olla niin lost etten ees ymmärrä koko kysymystä. Saako pyytää tarkennusta? Ketkä? Vai teitittelitkö kenties minua? Minne eksyneinä? :)

   Poista
  3. ehkä kannattaa kuitenkin odottaa että viisaus karttuu ajan myötä ennen kuin alkaa tekemään vauvoja.Toivon ettei lukijat olisi noin teinejä wtf??.Lapset kannattaa tehdä kun haluaa lastensa parasta ja on miettinyt kuinka se onnistuu parhaiten.Lapsi on kuin puhdas paperi joka tahriintuu vääristä valinnoista ja kun lapsia ohjataan (tiedostamattakin,kuten sinä varmasti) väärälle polulle jo pienestä.esim.omaksumaan vaikutteita jotka myöhemmin tekevät lapsen olon tyhjäksi ja kauaksi päämäärästä/elämän tarkoituksesta.Helppoahan se on selitellä että kun tämä kulttuuri ym.nyt on tällainen niin kuljemme massan mukana.Vaikutteista on myöhemmin todella vaikea päästä eroon,kun niihin on kasvatettu.Haluaisit varmasti että sanon suoraan,mutta sen näkee muutenkin,jos miettii.tarkoitukseni ei ole loukata vaan neuvoa miettimään hetken.En halua että tartut yhteen sanaan,vaan mietit onkohan tämä nyt järkevin tapa kasvattaa lasta isän kanssa esim.antaa vaikutteita lapselle jo pienestä että raskasmetalli/rock/(ihan sama mikä älä tartu yhteen sanaan)-musiikin/kulttuurin omaksuminen on tosi jees ja kehottaa siihen,vaikket tahallaan mitään teekään.Niin moni asia vaikuttaa lapsen kehitykseen,ja esim.myöhemmin henkiseen tasapainoon jne.että ymmärrät varmaan pointin ettei rock ym.henkisyys jo lapsesta palvele asiaa.Niin,on turhaa puhua tästä julkisesti että se saa sinut vain puolustuskannalle.En siis sano että olet huono äiti,varmasti hyvä ja ohjaat suloiset lasesi oikeaan suuntaan.En ala riitelemään.

   Poista
  4. Ja kysymys oli kaikille maailman ihmisille,et ole poikkeus missään.Eikä henk.koht.Vaan ihan kaikille kysymys.Vakuutan ettei tarkoitukseni ole loukata vaan olen ystävällinen ja haluan vain auttaa.

   Poista
  5. Wtf oli ihan spontaani reaktio erittäin sekavaan ja vaikeaselkoiseen ... Kysymykseen? Nauratti, kun teini olen ollut viimeksi 90-luvulla :D Tietysti kun vertaa kivikautisiin asenteisiin, niin onhan sekin ihan äskettäin.

   Jos nykynuoriso on kadotettu jo vaatetuksellaan, niin melkolailla lost cause koko sivilisaatio. Mut saahan sitä moralisoida, ilmeisesti alkuperäinen kommentti ei ollut niin ilkeämielinen, kun miksi sen heti luin, vaan aito yritys... Tehdä jotain maailman rappiotilalle? Awww.

   Menet btw. metsään korkealta ja kovaa arvioidessasi tuntemattomia ihmisiä yhden mihinkään liittymättömän valokuvan pohjalta. Shame on you.

   - Piia

   Poista
  6. Kiitos selvennyksestä, kuten jo aikaisemmin sanoin, en tosiaan ymmärtänyt ensimmäisen kommentit kysymyksen pointtia ja koin sen jotenkin lievästi loukkaavana ( kyllä, otin itseeni, kun luulin että tässä aletaan salakavalasti hyökkäämään suoraan äitiyttäni ja elämänvalintojani vastaan. No onneksihan asia ei sitten näin ollut.. )


   Noh, nyt on myöhäistä itkeä kaatuneen maidon perään, lapsethan on tehty, enkä ilmeisesti ole ollut tarpeeksi viisas ennen lasten saamista :).
   Arvostan kyllä haluasi auttaa ja kiitän vielä kauniisti, ei riidellä.
   Rehellisesti sanottuna tulee kyllä aika paha mieli ( raskauden jälkeinen hormoniryöppy varmaan ) mutta eniten jäi mietityttämään tuo, että ohjaan lasta väärälle polulle ja omaksumaan vaikutteita, jotka tekevät lapsen olon tyhjäksi ja kauaksi päämäärästä ja elämän tarkoituksesta. Minähän en tosiaan edes tiedä, mikä tässä elämässä on tarkoitus, joten tuntuu että metsään menee ilmeisesti joka tapauksessa. Ajattelen ( ainakin kovasti yritän! ) kyllä lasteni parasta, mutta ilmeisesti satuin pukemaan lapselle nyt ihan väärän bodyn ja ottamaan siitä valokuvan..
   Saatan nyt silti käyttää tuota bodya, niin kauan kun se vauvalle menee ja samanlainenhan löytyykin sitten kahdessa seuraavassa koossa ja käytätän nekin :)

   Poista
  7. Piia,en sanonut että olet teini vaan tark.teinimäinen hiukan.Sehän kyllä paistaa läpi muistakin kirjoituksistasi.Siellä on heti puolustelemassa Piia joka nurkan takana.Piia on varman omasta mielestään tosi vahva,rohkea ja "osaa" vielä vittuilla.En silti alennu sanomaan awww,tai muuta.
   Todellista rohkeutta on asioiden syvällinen miettiminen vaikka se poikkeaakin massasta.Vaikka tunnet bloggaajan paremmin,taidan silti välittää hänestä ja perheestään 10000 kertaa enemmän kuin sinä koskaan.
   Olen siis sinua nuorempi mutta sen olen jo tajunnut että kaikki toimii syy-seuraus suhteella.kun antaa tiedostamattaankin lapselleen vaikutteita hyväksyä kaikkea niin sekin muodostaa lapsesta myöhemmin kokonaisuuden.en arvioi yhden kuvan perusteella,näkee muutenkin.Ja yksi kuva vain?Eikö kuva kerro aika monta sanaa kuitenkin.Jos tuon sinulle kuvia esim.jostain yleisesti tuomittavasta asiasta niin sinä olet tuomitsemassa itse ne.En silloin sanoisi että kyseessä on vain yksi kuva.Ja tässä nyt on selkeästi esillä asia.kuten Sini itse ja sinäkin sanot ettette tiedä mikä on elämän tarkoitus jne.niin aika käsittämätöntä että sitten mututuntumalta ohjataan lasta vain.tai tehdään kuten muutkin,sehän on ainoa oikea tie..Ja en tuomitse niinkään bodyjä ym,vaan melko kevyttä asennetta,joka isälläkin varmasti on.et voi myöhemmin sanoa lapsille että unohtakaa näkemänne ja kuulemanne,olin väärässä.En tuomitse että olisit huono äiti,varmasti hyvä ja parempi kuin moni muu.Juuri siksi välitin kertoa asian,että edes voisit mmiettiä asiaa.arvasin kyllä sanasi jne,siksi pyysin ettet kommentoisi.Jos olisin samassa tilanteessa,vastaisin samoin..käytä vain bodyt ja pue lapsesi ikusesti vaikka rock-vaatteisiin.Mutta toivon että menestyvät elämässään nyt ja ikuisesti.Ja polku jota pitkin kasvatat tietämättäsi,johdattaa heidät viisauteen ja menestykseen (ikuisiksi ajoiksi) eikä sinuakaan kaduta myöhemmin valintasi.Kannattaa kuitenkin varautua kaikkeen vaikkei kaikkea etukäteen sinulle näytetä.
   Mieltäsi en todellakaan halua pahoittaa,ajattele asiaa neuvona vain.Et joka päivä kuitenkaan saa tällaisia kauheita viestejä.

   Poista
  8. Ihan rehellisyyden nimissä minä ainakin näen asian niin, että lapset saa niitä vaikutteita vaikkei vanhemmat niitä antaisikaan (tosin ehkei pelkästä paidasta silti?). Ja hyvä niin. Imho, on paljon parempi, että lapset voi tutustua erilaisiin ulkoisiin vaikuttimiin vanhempien rakastavassa huomassa ja ohjauksessa, kun että heitä pidettäisiin täysi-ikäisyyteen asti tynnyrissä ja sitten heitettäisiin oikeaan maailmaan naiiveina ja ilman aiempaa kokemusta mistään. Siitä vasta kadotettuja nuoria syntyykin.

   Mun vinkkelistä siis ainakin maito on edelleen lasissa ;)

   - Piia

   Poista
  9. Oi, en huomannut vastaustasi kuka oletkin. Ihan enemmänkin itsetutkiskelua tehneenä, en rehellisesti näe, miten teiniyteni paistaa viesteistäni läpi. Mutta sulla toki on oikeus näkemykseesi, olkoot silmissäni kuinka vääristynyt tahansa. Suojelusta olikin Sinin kanssa jo puhetta, quilty as charged. En koe olevani vahva tai rohkea ja vittuilu ei kuulu repertuaariini, vaikka henk. koht. huumorini väittää, että olen aika ajoin hyvinkin hauska :D Harmi, ettet koe sitäkään samoin. Ja viimeiseksi vielä, että pyrin _aina_ olemaan tuomitsematta, joten vaikka jotkut asiat saavatkin niskavillani pystyyn, niin tuomita en halua. Kapeakatseisuus vaan on ikävää.

   Jokatapauksessa foorumi tällekin keskustelulle on väärä, joten vaikka en saa sinua näkemään maailmaa omasta suunnastani, niin tehdään niinkuin toivoit ja lopetetaan tähän.

   - Piia

   Poista
  10. Olet täysin oikeassa,lapset saa vaikutteita vaikkei vanhemmat antaisi(vaikka kyllä jotain sieltäkin lähtee ja opitaan mm.käytöstapoja jne.).Siksi juuri olisi erittäin tärkeää suojella lasta kuten vain pystyy,pikkuhiljaa heikompaan mieleen johtavalta kasvatukselta.Etkö itse koe olevasi hiukan kapeakatseinen kun et mieti asioita pitkällä aikatähtäimellä tai kuten sanoit et tiedä elämäntarkoitusta ja lasten hankinta on silti hyvä asia..enkä nyt puhu yhdestä vaatteesta vaan syyn ja seurauksen laeista.Voihan se olla niinkin että lapset ihan itse myöhemmin tajuavat asioita.Vanhemmat on kuitenkin lapsen ensimmäinen koulu,malleja opitaan jne.Lapsi on kuin viljelysmaa,joka kannattaa pitää puhtaana.
   Toki olet heti puolustuskannalla,mutta pyydänkin miettimään asioita yksin eikä nimimerkin kanssa täällä julkisesti.Minäkin voin sanoa olevani vaikka Jasmin-mitä sitten.Muutenkin huvittavaa että täällä on tällaiset tarmo-Piiat puolustelemassa (mitä?) ajattelematta asioita itse.Tärkeintä on oman kunnian puolustus.Ihminen on silloin äärettömän heikko kun ei kyseenalaista edes sekunniksi itseään tai mieti syvällisemmin.Vaikka haluni oli vain puhua Sinin kanssa ja toivoa ettei hänkään vastaisi.Kyllä minäkin nostaisin piikit pystyyn vastaavassa tilanteessa vielä enemmän kuin hän julkisesti.Jos nyt lopettaisit vain viesteihini kommentoinnin Piia ja menisit vaikka parantamaan itsetuntosi.Hyvähän se on teinimäisesti kirjoitella ja siten sanoa että en kirjoita teinimäisesti ja et vain näe.Ei ole hyvä että lapset saavat vaikutteita harhaan johtavaan elämään jo pienenä kotoa tiedostamattaan,mutta hyvä jos tutustuttaa lapsensa tietenkin asioihin,jotta lapsi osaa luonnostaan niitä aikuisena väistää/ei koe tarvetta tehdä kun on tajunnut jo pienenä asioita jotka oikeasti tekevät onnelliseksi.Sitten ajautuu samanlaiseen seuraankin luonnostaan.Toivotaan että muutkin kasvavat ulos tynnyristään ja ymmärtävät asian ja ettei tämä kulttuuri jne.ole mikään onnellisuuden mittari.Ei ole ihan sama,että kun muutkin niin mekin.Sini,olet hyvä äiti varmasti (vilpitön) ja juuri siksi puhuin.Toivottomille tapauksille en puhu.Voimme tietenkin kirjoitella täällä vaikka puoli vuotta asiasta.Ehkä Piia vain inhoaa totuutta luonnostaan.Riippuu kuinka nöyrä ihminen on sielultaan.Hyvää vain tarkoitin.

   Poista
  11. Täytyy kyllä sanoa, että itse en edes jaksa lukea suurinta osaa kirjoituksistasi, kun et edes osaa kirjoittaa oikein. Jos tarkoituksesi oli leimata yhden vaatekappaleen käytöstä, niin eihän siinä sitten mitään, se on sinun mielipiteesi.

   Poista
  12. Mukavaa että kirjoitusvirheitä löytyi,jos ei mitään muuta mielenkiintoista.Jaksamisesta/halusta moni asia nimittäin onkin kiinni..Edelleen kyseessä ei ole yksi vaatekappale vaan se että pienetkin asiat vaikuttavat lapseen ja kehitykseen helposti.Vanhemmat ovat lapsen 1.koulu,sanotaan.Lapsi saa muutenkin niin paljon vaikutteita muualta niin eikö olisi parempi että vanhemmat yrittäisivät parhaansa antaa muita vaikutteita ja eväitä elämään.Olisipa suuri yllätys jos joku miettisi edes asiaa tai saisi muutakin kuin aina vastaväitteitä.Kuinka moni ihminen sitten pyrkii ajattelemaan ja menemään totuutta kohti,aniharva.Ja ei saa edes puhua,jotta olette tyytyväisiä.Kohta Piia jo vastaakin,ettei hänellä ole heikko itsetunto ym.puolustuksia.Oletko kenties lasten isä:)?Tsemppiä vaan sinullekin.

   Poista
 5. Mikael oli kyllä hurjasti suloisempi vauvana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..kuin verrattuna mihin? Pikkuveljeen vai Mikaelin nykyiseen olemukseen?

   Poista
  2. Mietin samaa, esitin kysymyksen myös M:lle ja kumpikaan meistä ei keksinyt. M vaan tuumas, että "aika paljon saa varmaan tommosta kommenttia, kun anonyyminä voi kommata", eli hän ainakin näki tämän negatiivisena kommenttina all together... Tosin saattoi närkästyä tuosta aiemmastakin anosta...

   - Piia

   Poista
  3. Te ootte kyl yks iso sydän. Anoliineillakin on oikeus jakaa mielipiteensä tässä sananvapaassa maassa, mutta joskus tulee eteen tapauksia ( en puhu nyt ylläolevista kommenteista ), joissa joutuu pohtimaan, että oikeuttaako anonyymiteetin käyttäminen unohtamaan käytöstavat täällä netissä.

   Poista
  4. Ai hitto, ku en voi ymmärtää että miten ihimiset jaksaa kommentoida tuommosta anonyyminä.. Mutta hei, on nuo teidän molemmat poijat vaan niin suloisia, olokaa ylypeitä niistä. ;)

   -Riia

   Poista
  5. Mie oon, oon pojistani ylpeämpi, kuin mistään koskaan! :)

   Poista
 6. Uii, ihania! ♥ Molemmilla suloisuuksilla kädet samalla tavalla tuitui. Ihan vauvakuume iskee.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...