2013/03/27

Miro 3kk

1/4 tästä vuodesta jo eletty. Miro on jo kolme kuukautta. Siis kolme?! ( kyllä, hämmästelen kuukauden päästä taas sitä, mihin aika häviää! ). Edellisen katsauksen löytää täältä!
[ Strategisia mittoja voin laittaa tähän postaukseen huomisen neuvolan jälkeen. ]

Nukkuminen
Mirolle on selvästi kehittynyt kelvollinen unirytmi. Poika herää 7-8 maissa ja ottaa ekat pikkupäikkärit ( 15-25min ) ennen kymmentä. Toiset päikkärit poika nukkuu puolenpäivän aikaan ( 30-60min ) ja iltapäivästä kolomen maissa ne pisimmät unet jotain vaihtelevasti pari tuntia. Yöunille käydään ennen yhdeksää illalla, öisin ei heräillä. Miro nukahtaa itsekeen pinnasängyssä makuupussissa tutin ja harson kera. Jos tämä jatkuu näin hyvin, niin pojat pääsevätkin samaan huoneeseen odotettua aikaisemmin.

Syöminen
Maidontulo vähentyi stressistä ja syömättömyydestä niin paljon, että mennään pelkällä korvikkeella nyt. Miro syö ihan valtavasti, 2-2,5 tunnin välein 130-200ml kerrallaan. Iltaisin vielä tiheämminkin. Meillä pulautellaann todella paljon. Masuvaivat helpottuivat Diflatylin ansiosta.

Liikkuminen
Miro viihtyy pitkiä aikoja selällään ja mahallaan. Kovasti tuo jo potkii menemään, joskaan kädet eivät tule mukana. Miro pyörähtelee sattunnaisesti mahalta selälleen. Vielä ei olla tajuttu, että käsillä voi tarttua esineisiin mutta taitavasti nyrkit löytyvät jo suusta.

Muuta
Meidän Pikku-Sepon tukka se vain harvenee. Vaikka Miron perusilme onkin melko totinen, niin kyllä tuo poika nauraa ja jutella osaa ja selvästi myös vaatia ihan vaan seuraa. Miro ei viihdy juurikaan sitterissä tai turvaistuimessa, vaan syli olisi paras paikka katsella ympäröivää maailmaa ( tietenkin, sieltähän näkee paremmin ). Vaatteissa käytössä 62 ja joitain satunnaisia 68. Miro on selvästi hyväntuulisimmillaan heti aamusta.


8 kommenttia:

 1. Voi mirolla on ihan mahtavan väriset hiukset!:))

  VastaaPoista
 2. Aika menee niin nopeasti! Suloinen pieni mies ja aivan ihana tukka! :)

  VastaaPoista
 3. vastahan nää pikkuset oli mahassa ja nyt jo 3kk, ei oikeesti osaa muuta ku päivitellä joka kk samaa: mihin aika katoaa?

  VastaaPoista
 4. Onnea teillekin <3 Nopeasti tämä aika pienten kanssa menee :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...