2013/04/28

Lähes yhteistyökykyisetMinä tahtoisin ikuistaa poikieni lapsuudesta mahdollisimman monta hetkeä. Miro köllötteli kylpyhuoneen lattialla ( samalla kun me Markon kanssa ähellettiin uutta suihkuverhoa paikalleen ) ja Mikael oma-aloitteisesti tuli makoilemaan Miron viereen ja sitten kävi käsky: " Äiti, ota minusta hyvä kuva ".  ( Mikaelilla oli " inhoan kameraa-vaihe " joku aika sitten. ) Kaksi pyörivää ja liikkuvaa lasta, kuvaajan vapiseva käsi ja huono valaistus ei ehkä ole paras yhdistelmä, mutta tärkeintä ei ole nyt se kuvan laatu, vaan se, että hetki todellakin tallentui.
Vosiin tehdä kokonaisen albunin, jonka kannessa lukisi " epäonnistuneet sisaruskuvat ". Minulla on ihan helmiotoksia lapsista, kun sitä oikein yrittää ottaa kauniita kuvia ajan kanssa, niin mikään ei kyllä koskaan onnistu. Useimmiten toista ei huvita ja toinen vaatisi lahjontaa. Voisin kiikuttaa kullanmuruset vielä tämän vuoden puolella ammattivalokuvaajan tykö ja saada ehkä oikeasti kivat kuvat seinille, kehyksiin ja sukulaisille.

Osaisko joku muuten suositella Kuopion seudulta jotain osaavaa valokuvaajaa?

5 kommenttia:

  1. http://akselimphoto.kuvat.fi/ Suosittelen lämpimästi. Kuvannut omalle suvulle muutamat juhlat ja hyvät kuvat on saatu. :)

    VastaaPoista
  2. Onpa ihanan näköinen matto, mistä ostit? :)

    VastaaPoista
  3. http://www.studioliisa.fi/ näiden näyteikkunaa kattelin just tänään kuopiossa ja ihailin, tosi hienoja kuvia oli sielläkin!:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...