2013/04/15

Maailman parhaat


Se sydämenpysäyttävä hetki, kun kaverisi luona yhtäkkiä kaapista ( tai makuhuoneesta ) ponkaisee esiin kauhea lössi ihmisiä ihan varoittamatta. Minä olin pahaa aavistamatta vain kahvittelemassa pikaisesti, alipukeutuneena ja väsyneenä.
Yllärisynttärit.
" Ei tää voi olla totta "
Itkin puoli tuntia, onnesta. Nauroin sieltä kyyneleitteni lomasta ja totesin ensin, että tälläinen juonittelu ja kaikki syylliset olivat " ihan perseestä ", mutta myöhemmin koitin sanoa jokaiselle, miten heitä rakastankaan. Minulla on kuin onkin ne maailman parhaat ystävät. Istuttiin yhdessä, syötiin kakkua ja nautittiin. Minä kyynelsilmissäni vielä seuraavanakin päivänä.


Viikonloppureissu ilman lapsia kruunattiin tänä aamuna, kun kaksi maailman parasta poikaa, olivat heti aamusta hymyssäsuin äitiä vastassa. Kuinka heitä kaipasinkaan..
Minusta he ovat maailman parhaimmat kersat.
Parhautta parhaimmillaan.


Sain muutaman maailman parhaan lahjankin.
Radiosta soi Meripihkahuone.
Maailman paras aamunavausbiisi.

8 kommenttia:

 1. Hih, voi Sini! Ihania ystäviä sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Vooi, tosi ihanasti tehty sun kavereilta :) Ja tosi kiva kuulla että sulla on hyvä fiilis ja menee hyvin :)

  Aloin just miettiä ni tää sun blogi on mulla pisimpään seurattu blogi :o En oo tosin liittynyt lukemaan "virallisesti" niin kauan sitten mutta oon lukenut tätä Mikaelin syntymästä asti ja vaikken sua millään lailla tunnekaan niin aina jos kirjoitat ikävistä fiiliksistä ni itelleki tulee paha mieli ja sit taas toisaalta kun esim Miro syntyi, olin iha kikseis :D
  Muistan ku löysin sun blogin hakusanal "teiniäiti", en muista yhtää mitä etin. En ees lukenut silloin blogeja mut päädyin sun blogiis ja vähitellen opin blogin osotteen ulkoo ja aloin automaattisesti koulus tulla kattelee sun blogii ja kotonaki :D

  Sitä vaan että sulla on ihana blogi ja se erottuu edukseen todella!:) Kaikkea hyvää sulle ja pojille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiva, jos oot viihtyny, itekin kun oon joitain blogeja seurannu vuosia niin elän heidän tekstien mukana myös :--D

   Kiitos!

   Poista
 3. Ihana ylläri! Aivan ihana! :) Mulle on kerran järkätty yllärijuhlat ja ne oli Walesissa mun kämppisten toimesta. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! Olin kyllä liekeissä, miun ekat yllärisynttärit <3 kiitos!

   Poista
 4. Voi ihanaa, että järkkäsivät sulle tollasen yllärin :) Mullekin on kerran järkätty, ja tuli kyllä tosi "tärkeä" olo ja viimeistään silloin tajusi, että kyllä musta oikeesti välitetään. Onnea :)

  VastaaPoista
 5. Olit juuri tuon tarpeessa.Onnea vielä.(:

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...