2013/04/27

Miro 4kk


Paino: 6930g
Pituus: 63cm

Miro 4kk. Voi nyyhkis.
Minun valloittava Sepponi.

Nukkuminen
Yöunet edelleen hienosti 12 tuntia suoraan putkeen, nukkumaan joskus 19.00-20.00. Päivisin unet vielä aika satunnaisia kestoltaan 20min-1h. Nukahtaminen sänkyyn yleensä itsekseen, jos äiti bongaa väsymyksen tarpeeksi ajoissa. Koitan saada vakiinnutettua lapsille samanaikaiset päiväunet, jotta voin hengähtää edes hetken. Useimmiten se jopa onnistuu, vaikka se hetki olisikin vain 15 minuuttia..Syöminen
Miro syö edelleen päivisin kahden tunnin välein 150-220ml. Varaslähtönä maisteltiin tuossa kuluneella viikolla hieman kasvissosetta. Miro taitaa olla kova syömään, sillä heti olisi uponnut useampi lusikallinen kerralla.  En pidä soseilla ihan kauheaa kiirettä, sillä Miro näyttäisi kasvavan maidollakin aika komeisiin mittoihin, pikkuhiljaa kokeilemaan ehkä uusia makuja..

Liikkuminen
Miro viihtyy eniten mahallaan, joskus pyörähdellään mahalta selälleen ja selältä mahalleen satunnaisesti, lähinnä puolivahingossa. Miro tarttuu jo esineisiin ja vie kaiken suuhunsa ja kovasti pyrkii mahallaollessaan eteenpäin, peppu kyllä nousee, mutta kädet vähän jäävät jälkeen. Tahto liikkua on selvästi kovempi, kuin mitä taidot antavat myöden.
Muuta
Piiloleikit on kivoja, kylpeminen ihan superkivaa ( Mikael inhosi samassa iässä vettä ihan hillittömästi..) ja isoveljelle tulee luonnollisesti ne suurimmat hymyt. Miro komentaa kovaan änneen ympärillä olevia ihmisiä, hakee kyllä jotain äänteitä, mutta useimmiten pysyy vaiti ja murjottaa. Hän on kovin seurankipeä ja sylivauva, että sitteri on meillä aika turha keksintö. Minun on vaikea hyväksyä se, ettei Miro ole enää mikään vastasyntynyt mytty ja jo selvästi ympäristöstään kiinnostunut pikkukaveri..

7 kommenttia:

 1. Ompa aika taas mennyt äkkiä! :)
  Suloinen pikkuimies<3

  VastaaPoista
 2. Ihana Miro! Kuulostaa luonteeltaan jotenkin ihan samalaiselta kuin itse olin tuossa iässä :--D

  VastaaPoista
 3. Voi että edelleen mikä tukka! Ihana! Hienosti kasvaa ja kehittyy Miro :)

  VastaaPoista
 4. Pakko sanoa, että aivan hillittömän suloinen Seppo-vauva! ja tuo tukka! :'D <3

  VastaaPoista
 5. Ihana pieni Seppo! :D Niin mahtavat hiukset toisella♥

  VastaaPoista
 6. Siis ääää miten söpö seppovauva voikaan olla :-D sinäkin Oot todella reipas ja kivan olonen äippä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...